Je ziet het goed: als je nu een tweejaarabonnement (24 nummers) op TopGear Magazine afsluit voor slechts 139,95* euro, krijg je van ons gratis een G-Star RAW zonnebril – ter waarde van maar liefst 165 euro!

De G-Star RAW GS 113S4 Metal Mezard

Functionaliteit, geavanceerde techniek en urban stijl ontmoeten elkaar in de eyewear-collectie van G-Star RAW die gekenmerkt wordt door veelzijdige vormen, moderne bewerking en zeer verfijnde kleuren.

Deze GS Metal Mezard onthult zijn eigentijdse karakter door de rechthoekige belijning en het detail van de dubbele neusbrug. Het metalen montuur heeft vlakke en smalle vormen, wat de zonnebril een stoer karakter geeft. De contrasterende brillenpoten zijn voorzien van een schroefdetail, wat herinnert aan de industriële inspiratie van het merk.

Waar wacht je nog op?

Sluit snel een tweejaarabonnement op TopGear af en profiteer van deze aanbieding! Geldig zolang de voorraad strekt.

preview

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info.

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)