Ferrari. Eén van de meest iconische namen in de autowereld. En dat niet alleen: de Italianen behoren ook nog eens tot de meest productieve merken op deze planeet. En dus hebben wij, vijf jaar na het verschijnen van onze onvergetelijke eerste TopGear Ferrari Special, alweer ruim voldoende materiaal voor een tweede deel. En dat betekent ruim 150 rijkgevulde pagina’s met diepgravende artikelen over al het likkebaardend-lekkers dat Ferrari de afgelopen jaren over ons heeft uitgestort. Waarmee deze TopGear Ferrari Special onmisbaar is voor de ware fan.

Waar je zoal over kunt lezen?

Nou, wat dacht je hiervan: de Ferrari 488, 488 Pista, GTC4Lusso, F12tdf, SF90 Stradale, F8 Tributo, Portofino, 812 Superfast en FXX K – en dat zijn er nog maar een paar!

Bestellen dus, die Ferrari Special!

Ben of ken je iemand die een passie heeft voor dit Italiaanse merk, dan mag je deze Special niet missen. Hij ligt vanaf vandaag in de winkel voor de vriendelijke vriendenprijs van 9,99 euro. Nee, wij begrijpen we ook niet hoe we het ervoor kunnen doen.

Wil je jouw exemplaar van de TopGear Ferrari Special lekker thuisbezorgd krijgen? Dan kun je ‘m hier bestellen, dan krijg je hem automatisch door je brievenbus geduwd.

TopGear Ferrari Special

Advertentie

Reacties

 • Corvers kristof heeft op 4 maart 2020 geschreven:

  Beste,
  Op 22/2/20 heb ik 2 artikelen besteld, de ferrari special en de alfa special.
  Ik heb deze nog steeds niet ontvangen. Wanneer mag ik deze ontvangen?
  Mvg,
  Corvers
  Kristof

  • Marcel Strijk heeft op 5 maart 2020 geschreven:

   Hi Kristof, deze zijn dinsdag naar je opgestuurd, dus je zou ze vandaag moeten ontvangen.

   Reageer
  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie