Goed nieuws voor onze lezers die graag lekker ruiken (jij toch ook?!): als je nu een halfjaarabonnement (6 nummers) op TopGear Magazine afsluit voor de vriendenprijs van 32,50* euro, krijg je van ons gratis en voor niets een flesje Roberto Cavalli UOMO eau de toilette (100 ml, ter waarde van maar liefst 78,89 euro) als welkomstcadeau!

Roberto Cavalli UOMO is een Bohemian Rhapsody in geur. Peter Dundas, de nieuwe creatief directeur van het Italiaanse merk, liet zich voor de nieuwe mannengeur inspireren door de legendarische, nog steeds alive & kicking popgroep The Rolling Stones. Dundas ziet de Cavalli-man als een moderne dandy die zijn energie en levenslust ontleent aan de verlokkelijke wereld van rock ‘n roll. UOMO is een verleidelijke oriëntaalse melodie met een sterke houtbasis. Een perfecte harmonie tussen tijdloze Italiaanse verfijning en een brutale uitstraling met als effect een bijna hypnotiserende let it rock-geur die een diepe indruk achterlaat.

Dus wil jij de komende maanden welriekend én met een gezonde dosis TopGear doorbrengen, dan weet je wat je te doen staat. Maak nu gebruik van deze speciale aanbieding en profiteer. Doen!

preview

Voordelen van een abonnement:

  • Gratis toegang tot de digitale edities (tablet en smartphone) t.w.v. 49,95 euro
  • Wordt thuis bij je op de mat bezorgd
  • Snel en makkelijk je abonnement opzeggen of verlengen
  • Krijg je favoriete magazine al voor het in de winkel ligt!
  • Je mist nooit een uitgave
  • Bespaar flink op de winkelprijs

Let op: bij een abonnement op TopGear ontvang je gratis de digitale versie op je tablet en smartphone! Klik hier voor meer info. Ben je al abonnee? Verleng dan nu je abonnement met 1 jaar, en ontvang ook dit welkomstcadeau!

* Voor abonnementen in België geldt een toeslag van 1 euro per nummer (uitgezonderd digitale abonnementen). Voor de overige voorwaarden klik hier.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie