Moeilijk hè, bepalen wat je met je leven wilt gaan doen… Niet voor Christian von Koenigsegg. De oprichter van het illustere merk wist al van jongs af aan dat hij de wereld wilde verblijden met eigenzinnige, exclusieve auto’s. Om het supercarmerk te vieren, hebben we alle TopGear-verhalen van de afgelopen jaren over Koenigsegg verzameld en gebundeld. Dat betekent ruim 160 rijk gevulde pagina’s met diepgravende artikelen over alles dat Koenigsegg tot nu toe maakte. Waarmee deze TopGear Koenigsegg Special onmisbaar is voor de ware fan van dit merk.

Waar je zoal over kunt lezen?

Om te beginnen over veel auto’s waarvan de naam met ‘CC’ begint. Maar natuurlijk over de Agera, Regera, Jesko en GEmera – en daar dan weer alle varianten op. En we vertellen je hoe een demotiverende Belg er medeverantwoordelijk voor is dat Koenigsegg bestaat.

Bestel nu alvast de TopGear Koenigsegg Special!

Je ziet het, fan van Zweeds hypercarspul: deze Special met alle info over dit exclusieve merk moet je in handen zien te krijgen. Hij ligt vanaf vandaag in de winkel voor de vriendelijke vriendenprijs van 9,99 euro. En natuurlijk kun je jouw exemplaar van de TopGear Koenigsegg Special ook online bestellen: klik hier en heb heel even geduld tot ie bij je op de mat valt. Veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)