Van een fiets naar een Amerikaans legervoertuig naar een palet aan terreinwagens die op asfalt net zo goed uit de voeten kunnen als in de bush-bush. Het merk Land Rover heeft een rijke geschiedenis, en het leek ons de hoogste tijd om de mooiste verhalen die we de afgelopen jaren over het merk maakten eens te bundelen – in deze TopGear Land Rover Special.

We zetten de belangrijkste modellen uit de loopbaan van LaRo op een rij. Zo kun je lezen over de Series I uit 1948, over de nieuwste Range Rover Sport die in de coulissen staat te trappelen, en alles daartussenin. Maar we duiken ook in de historie van het merk: hoe het is ontstaan en is verworden tot wat het nu is.

Wat lees je zoal in de TopGear Land Rover Special?

We jagen de Defender Works V8 op, klimmen tot boven de wolken met de derde-generatie Range Rover, gaan badderen met de Freelander 2 en verkennen Noorwegen met de Range Rover Velar. Met een Discovery Sport door de sneeuw, met een Range Rover Evoque over de rotsigste rotsen van Marokko? Check.

Laat je meevoeren op onze natte/stoffige/modderige/ijzige avonturen en koop nu de TopGear Land Rover Special – in de winkel of gemakkelijk hier online. We wensen je veel leesplezier!

Reacties

 • Ad heeft op 17 augustus 2022 geschreven:

  krijgen abbonnementhouders dit blad automatisch in hun bus?

  • Marcel Strijk heeft op 18 augustus 2022 geschreven:

   Hi Ad, alleen abonnees die een TopGear Compleet abonnement hebben, ontvangen deze editie bij hun abonnement. Via topgear.nl/mijn-account kun je zien welk abonnement je hebt. Of stuur even een mailtje naar service@topgear.nl met jouw adresgegevens en de vraag welk abonnement je hebt.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear