De nieuwe TopGear ligt nu in de winkel! En deze maand wil je ‘m zeker niet missen, want:

We zetten 50 autodingen op een rijtje…

…die je gedaan moet hebben voor je richting het hiernamaals gaat. Wat er zoal in dit lijstje staat? Nou, rijden in een supercar bijvoorbeeld, wat we bijkans maar even illustreren met een gifgroene Mercedes-AMG GT R op het circuit van Portimão. Of terreinrijden, wat we voor de gelegenheid maar even probeerden met de nieuwe Ford F-150 Raptor. Nog zo eentje: een circuitdag meemaken. Dat deden we dan maar even met Audi’s onlangs met pensioen gestuurde R18 LMP1-racer. Oh, en we kropen in de huid van Lamborghini-testrijder met de nieuwe Huracán Performante.

En dus nog 46 andere dingen.

TopGear Motorspecial 2017

Als je het van al die must-do’s een beetje warm hebt gekregen, kun je gerust even afkoelen met deze verzameling coole motorfietsen die in 2017 op stapel staan. Wij doen hetzelfde en testen een knaloranje Harley-Davidson met een nieuw motorblok. (Het was inderdaad best koud.)

Lucra Cars

Dit is wat je krijgt als je het gedachtegoed van Colin Chapman vermengt met de rauwe Nascar-filosofie uit de VS. Een klein lichtgewicht-autootje met een enorme V8; precies het soort hybride waar we bij TopGear van houden.

De nieuwste Drives

Ook deze maand hebben we weer een hele zwik rijtesten voor je. Wat dacht je van de Mazda MX-5 RF, het nieuwe targa-roadstertje met toverdak? Ook reden we de Aston Martin Vanquish S, de nieuwe Hyundai i10 en i30, de frisse Kia Rio, de Porsche 911 Targa 4 GTS en Panamera 4 E-Hybrid, de Volkswagen Golf met de nieuwe 1.5 TSI-motor, en de plotseling best coole Nissan Micra. Onder andere.

TopGear Magazine 141 – haal ‘m nu!

Meer info vind je hier; onze abonnementsaanbiedingen bekijken – inclusief mooie welkomstcadeaus en vette kortingen – doe je daar. Veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)