De nieuwe TopGear ligt nu in de winkel! Met daarin alles over…

De Alfa Romeo Stelvio

Yes, hij is er! Alfa Romeo komt rijkelijk laat aankakken op het SUV-feestje. Maar ze brengen ons dan ook meteen de spannendste SUV in jaren. We rijden de Stelvio in de besneeuwde Alpen en bekijken of Alfa die aloude eigenschap heeft weten in te bouwen waar ze ooit zo bekend om stonden: rijplezier.

Het nieuwe TopGear-seizoen!

Jazeker: Matt LeBlanc, Rory Reid en Chris Harris zijn druk bezig met het nieuwe TopGear-seizoen. Het resultaat daarvan zie je elke zondagavond om 21.00 uur op BBC2. Je hebt al enkele afleveringen kunnen zien, maar wat staat je nog te wachten? Wij doen het uit de doeken.

De Tesla Model X tegen…

Het is nogal lastig om één enkele auto te bedenken waartegen de Tesla Model X het kan opnemen. Hij is immers zo ruim als een Volvo XC90, zo snel als een Jaguar F-type SVR en zo groen als een BMW i3. Dus zetten we ‘m, voor de goede orde, maar eens tegenover alle drie die auto’s.

Faraday Future en hun FF 91

De grote vraag sinds het Chinees-Amerikaanse Faraday Future de FF 91 onthulde: is dit de auto die Tesla hoofdpijn kan bezorgen, of is het niet meer dan een hightech vlam in de pan? Wij bezoeken het hoofdkantoor in Californië om iets meer kijk op de kwestie te krijgen.

De Porsche 911 tegen, eh, de Porsche 911 en de Porsche 911

Behalve de meest extreme circuit-achtige modellen heeft tegenwoordig elke Porsche 911 een setje turbo’s. Dus vragen we ons af: hoe verhoudt de nieuwe 911 Carrera GTS zich tegenover de veel krachtigere, veel duurdere 911 Turbo S en de goedkopere, maar nog steeds bijzonder snelle 911 Carrera S?

De nieuwste Drives

In onze rijtestenrubriek hebben we deze maand een traktatie voor je: een knalgroene Lamborghini Aventador S, de herboren stier die Lambo’s grootste en dikste model opnieuw bestaansrecht geeft. Niet echt iets voor in jouw garage? Geen zorgen: we rijden ook met de gloednieuwe Peugeot 5008, die niet langer een suffig busje is, en met de Land Rover Discovery, Audi S5 Cabrio, Seat Leon Cupra 300 en zo nog wat ‘braver’ spul.

TopGear Magazine 142 – haal ‘m nu!

Natuurlijk staat ons magazine deze maand bomvol met nog veel meer dan we hier even snel hebben opgenoemd. Klik hier voor een korte indruk, ren naar de winkel, of bekijk hier onze abonnementsaanbiedingen – inclusief mooie welkomstcadeaus en vette kortingen – zodat je dat laatste volgende keer niet meer hoeft te doen. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie