Je zomer wordt vandaag net even een beetje zonniger – want TopGear Magazine 147 is uit! Deze maand hebben we onder andere het volgende voor je:

De eerste meters met de Tesla Model 3

Ben jij een van de hippe figuren die zichzelf op de lijst heeft gezet voor Elons wondermobiel? Dan ben je vast benieuwd naar hoe ie rijdt. Nou: wij staan niet op de lijst, maar wij waren ook benieuwd. Dus gingen we naar Californië om een klein rondje te doen met een van de eerste productieversies.

Dichtbij de Aston Martin Valkyrie

Als Red Bull Racing en de eerbiedwaardige sportwagenbouwer Aston Martin samen iets op wielen zouden zetten, hoe zou dat er dan uitzien? Het antwoord op die vraag zie je deze maand op de pagina’s van ons magazine. De Valkyrie is het kindje van Adrian Newey en lijkt op geen enkele andere auto die we ooit legaal op onze wegen zagen.

De Porsche 911 GT3 en zijn voorouders

De nieuwe GT3 is hartstikke indrukwekkend, natuurlijk. 500 pk, blaartrekkende acceleratietijden – en dat alles zonder een turbo. Maar zoiets denderend goeds maak je niet zomaar uit het niets. We leenden de sleutels van twee van zijn verre voorouders: de 996 GT3 en de 911 Carrera RS 2.7. Ja, die laatste is inderdaad meer waard dan wijzelf. Ben je geen abonnee maar wil je dit artikel wel lezen: dat kan via Blendle, hier.

De Range Rover Velar in de wildernis

Nou ja, wildernis – de Noorse rotsige bergwanden en onbesneeuwde (want zomer) pistes. Het leek ons gepast om eens te kijken of Land Rovers nieuwe, weelderige SUV nog wel zijn mannelijke mannetje staat in dit soort terrein. Zonder al te veel weg te willen geven: dat staat ie.

SUV-special: de Skoda Kodiaq tegen de rest

Kijk je naar de droge feiten – en dat doen veel SUV- en crossover-kopers, want die zijn heel verstandig en zo – dan zou je kunnen concluderen dat er momenteel maar weinig op de markt is dat de Skoda Kodiaq naar de kroon kan steken. Wij zeggen: dat vraagt om een test. De Skoda tegen een Nissan, een Mazda en een Mini. Wie wint?

TopGear Magazine 147: haal ‘m nu!

Want, je kent ons inmiddels: dit was nog lang niet alles. Zo liften we mee in de nieuwe Alpine A110 (zelf rijden mocht nog niet – maar lang duurt dat niet meer). We presenteren je de nieuwe Rolls-Royce Phantom, in al zijn onbetaalbare glorie. We accelereren ontstellend snel van 0 naar 100 in een elektrisch racertje gebouwd door studenten. De Volkswagen Up neemt het op tegen de Bugatti Chiron – omdat ons dat leuk leek. We proberen de Honda Civic Type R, praten met de heroprichter van TVR over zijn ambities om Le Mans te domineren, en rijden onder andere met de Porsche Panamera Sport Turismo, de Mercedes-AMG S 63 en de viercilinderversie van de Jaguar F-type.

Dus klik snel hier voor meer info, ren als een dolle naar de winkel, of sluit hier meteen even een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette kortingen en mooie welkomstcadeaus. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie