Groot feest: ons dikke en glimmende jubileumnummer, TopGear Magazine 150 is uit! Compleet met gratis TopGear-kalender voor 2018 – en met alle gamechangers uit de TopGear-geschiedenis!

Gamechangers?

Jazeker. We stelden onszelf de vraag wat de belangrijkste auto’s zijn geweest in al die tijd dat TopGear op papier verschijnt (150 nummers in Nederland en België; 300 nummers in het VK). Deze deelden we vervolgens onder in categorieën. Zoals supercars, hypercars, hot hatches, luxepaarden, de koningen van de topsnelheid, en meer.

Geef eens een paar voorbeelden?

We nemen het betere droomspul onder de loep: auto’s als de Pagani Zonda, Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder en de stamvader van deze buitencategorie, de McLaren F1. De snelsten van de snelsten van Bugatti en Hennessey komen aan bod. Net als de man die in 1938 al 433 km/u op de openbare weg reed: Bernd Rosemeyer.

We stoeien met de leukste hete hatchbacks die we in al die tijd meemaakten. Zoals de Ford Focus ST, Renault Clio 172 en Volkswagen Golf V GTI. Verder dompelen we ons onder in pure luxe, zien we af met de extreemste lichtgewichtjes, hangen we de belangrijkste elektrische auto’s aan de lader, jagen we de meest iconische supercars van deze eeuw op – en laten we dit alles samenkomen in een spectaculaire ontknoping.

Zo dan. Verder nog iets?

Wat dacht je? Zo proberen we de aankomende opvolger van de McLaren F1, de auto die we voorlopig als BP23 moeten aanduiden, in vermomming. We besteden aandacht aan de 40e verjaardag van Williams F1. En we rijden onder meer met de nieuwe Porsche Cayenne, Seat Arona, Jaguar XJR 575, Skoda Karoq, Hyundai Kona, BMW 6-serie Gran Turismo en Rolls-Royce Phantom.

Haal TopGear Magazine 150 nu in huis!

Check snel je deurmat of brievenbus, of ren naar de winkel en zorg dat je ons speciale jubileumnummer – met gratis TopGear-kalender – zo snel mogelijk in handen krijgt!

Meer info vind je hier; jezelf of een ander op een abonnement trakteren, doe je daar. Veel leesplezier!

Dit kun je verwachten in het 150e nummer

Advertentie

Reacties

  • Jens heeft op 16 november 2017 geschreven:

    weer een maandje het leukste blad te lezen!!!

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie