TopGear Magazine 153 (maart 2018) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Occasions

Chris Harris neemt je mee in de wereld van de tweedehands pareltjes. Luister goed naar de woorden van TopGears eigen tweedehandsauto-goeroe.

Rijden met de Alpine A110

We is een nieuwe lichtgewicht speler in het spel. We rijden hem in de bandensporen van zijn verre voorganger, op de Col de Turini.

Met een WRC Impreza door Tokio

Een originele rally-Subaru als doodnormaal vervoer inzetten: zou jij het doen? In Japan kan het en gebeurt het dan ook. Rochel en plof met ons mee door Tokio.

Over een besneeuwde berg met een Ariel Nomad

Wie wil er niet een besneeuwde berg voor zichzelf? Wij wel. Dus reden we naar Frankrijk met een Ariel Nomad en regelden we de sleutel van een slagboom.

Mercedes X-Klasse in de blubber

De nieuwe pick-up van Mercedes ziet er luxueus uit, maar moet zich nog bewijzen als werkpaard. Dus gingen we offroad. Nu zijn we onze schoenen kwijt.

Op het circuit met de Mégane RS

Wij zijn vast niet de enigen die nogal naar de nieuwe Mégane RS hebben uitgekeken. Nu is ie hier. Brengt hij ons alles waar we op hoopten?

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van TopGear terug op tv? De voertuigtechnicus van Aston Martin aan het woord? Chris Harris over velgen? Rijtesten met de Audi RS4 Avant, Volkswagen Up GTI, Ford Focus RS, Alfa Romeo Giulia Veloce en de BMW M550d xDrive?

Je ziet het: dit is een TG-editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette kortingen en mooie welkomstcadeaus, zoals een Philips BT6000 Bluetooth speaker. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 153

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie