TopGear Magazine 165 (maart 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Harris in de Porsche 911

Onze Chris ademt 911’jes in en bandenrook uit. Het is daarom aan hem om te bepalen of de nieuwe 992-generatie de venerabele aanduiding waardig is.

Mercedes-AMG One

We praten met AMG-topman Tobias Moers over zijn aankomende, ruim 1.050 pk sterke hypercar met F1-techniek. Inclusief uitgeschreven geluidseffecten.

Youngtimer Collection

Een man verzamelde 144 jongklassieke, zeer bijzondere auto’s en doet ze nu allemaal van de hand. Chris Harris bekijkt de collectie en wordt gek

Vanquish Zagato’s

Dus Zagato maakt vier versies van de Aston Martin Vanquish en jij vindt ze alle vier zó mooi dat je niet kunt kiezen. Oplossing: wie zei dat je per se moest kiezen?

Volkswagen I.D.

Hij komt eraan, de vol-elektrische Volkswagen die niet een haastig omgebouwd Golfje is. Wij rijden het prototype en doen een gok hoe hij eruit gaat zien.

Aston Martin Valkyrie

We zullen het maar opbiechten: wij hebben echt geen geld voor een Valkyrie. Toch mochten we onze ‘eigen’ uitvoering samenstellen, zoals een klant dat doet.

Rezvani Tank

Waar neem je een buitenaardse SUV mee naartoe? Naar de meest buitenaardse plek op aarde natuurlijk: Area 51 in de VS. Eens zien waar die UFO’s uithangen.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een verslag van het Dakar-spektakel? Een column van Chris Harris over de klassiekermarktcrash? Rijtesten met de Volkswagen Golf GTI TCR, Lexus ES 300h Sport Premium, Audi R8 5.2 FSI quattro, Hyundai i30 Fastback N Performance, Toyota RAV4 Hybrid AWD Style, Kia ProCeed 1.4 T-GDi GT-PlusLine, Mercedes GLE 400 d en de Jeep Grand Cherokee Trackhawk?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 165 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting!

TopGear Magazine 165

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie