TopGear Magazine 167 (mei 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Honda E Prototype

Dit is nou zo’n auto die je niet per se nodig hebt (of misschien ook wel), maar die je gewoon wilt hebben. En hij gaat grootse dingen voor Honda doen.

Pininfarina Battista

Wat krijg je als je ‘s werelds krachtigste elektrapakket achterlaat op de stoep van ‘s werelds beste ontwerpbureau? Nou, iets heel moois, dat héél snel is.

Mate Rimac

Op bezoek bij en in gesprek met de geestelijk vader van het woestste (want 1.900 pk..!) dat de toekomst voorlopig te bieden heeft: de Rimac C_Two.

Tesla vs Audi vs Jaguar

Drie elektrische SUV’s die praktisch gebruiksgemak koppelen aan range anxiety – of daar misschien wel korte metten mee maken. Dat vraagt om een roadtrip.

Polestar

Volvo vindt elektrisch rijden zo belangrijk dat ze er meteen maar een heel nieuw merk voor hebben opgericht: Polestar. Dat de zaken anders aanpakt.

Vragen?

Hoe groen is groen? Hoe zit dat met laden? Is er wel genoeg stroom? Heb jij vragen? Dan hebben wij waarschijnlijk een antwoord. Soms. Ten dele.

Klassieke EV’s

Je zou het misschien niet denken, maar EV’s zijn echt niet alleen van vandaag – gisteren en veel langer geleden waren ze er ook al. Pareltjes uit het verleden.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een reis naar de Noordkaap? Een column van Chris Harris over de veranderingen van elektrisch rijden? Rijtesten met de Range Rover Evoque P300 HSE, Bentley Continental GT Convertible, Ford Mustang Bullitt, Volkswagen T-Cross 1.0 TSI, Porsche 911 Carrera 4S, DS 3 Crossback en de McLaren 600LT Spider?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 167 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

TopGear Magazine 167

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie