TopGear Magazine 170 (augustus 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Ferrari P80/C

De nieuwste creatie van Ferrari’s SP-afdeling wordt losgelaten op het circuit van Monza. Met TopGear achter het stuur nog wel. Lieve help.

Ferrari SF90 Stradale

Maranello’s idee van een lollig straatautootje heeft tegenwoordig gewoon 1.000 pk – genoeg om de LaFerrari sloompjes te doen lijken.

Ferrari Purosangue

Laat wijlen Enzo het niet horen, maar hij zit er toch echt aan te komen: een Ferrari SUV. We bekijken even op ons gemakje of dit een goed idee is (hint: toch wel).

Lambo Sterrato

Veel supercarkopers wonen op plekken met belabberde wegen. Aha, dacht Lambo, daar kunnen wij wel iets op verzinnen. Dit is de Huracán Serrato.

Daniel Ricciardo

Je zou kunnen denken dat het lachen hem vergaan is na zijn nog niet al te succesvolle overstap naar Renault, maar dan zou je ernaast zitten.

3008 in Vietnam

In de Vietnamoorlog wisten de locals hun Peugeot-fietsen slim in te zetten tegen de Amerikanen. We rijden hun route met een iets ander soort Peugeot.

Supra vs de rest

Er zijn op dit moment veel vermakelijke sportauto’s, waarvan de nieuwe Toyota Supra er één is. Hoe houdt hij zich tegenover de gevestigde orde?

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van de autobiografie van Sir Anthony McCoy? Een column van Chris Harris over nieuwe Ferrari’s? Rijtesten met de Tesla Model 3, Ford Focus ST, Porsche 911 Speedster, BMW M135i xDrive, Audi SQ5 TDI quattro en de Toyota GR Supra Legend?

Neem maar eens een kijkje in de galerij hierboven: TopGear Magazine 170 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

TopGear Magazine 170

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie