TopGear Magazine 174 (december 2019) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

Tesla vs Porsche

Op de valreep van 2019 is dit nog even de vraag van het jaar: welke wint de EV-sedanstrijd, de Models S Ludicrous+ of de nieuwe Taycan Turbo S?

TG24: Introductie

Speed Week? Deze keer even niet. Welkom bij de 24 Uur van TopGear, met een wel erg bont startveld van vijftien uiteenlopende heethoofdjes.

TG24: Hardcore

De vijf ruigste, dwarse karren uit het gezelschap hangen aan elkaars bumper op het circuit van Portimão. Moest dat nou echt allemaal zo rokerig?

TG24: Roadsters

We hebben er maar twee meegenomen, maar ze zijn alle twee niet misselijk: wordt het de Aston of de McLaren? Oftewel, wil je toeren of stoeien?

TG24: Racers

Wie zegt dat alle deelnemers aan TG24 een kentekenplaat moeten hebben? Zie hier twee race-uitersten: stroom vs peut, de VW ID R tegen de Porsche 935.

TG24: Offroad

Wie zegt dat alle deelnemers aan TG24 per se op asfalt moeten rijden? We raggen door het stof met een opgefokte pick-up en een ongetemd rallymonster.

TG24: Hatchbacks

De drie hete hatches die we bij ons hebben, dragen de trotse letters RS, ST en AMG. Ze gaan stuk voor stuk knoerthard, maar zijn ook knijterduur…

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een uitgebreide horloge-special? Een column van Chris Harris over de verzadiging van de supercar-markt? Rijtesten met de BMW M8 competition, McLaren GT, Alfa Romeo Stelvio Veloce, Volvo XC40 Twin Engine, Nissan Juke, Audi A8 L en Maserati Levante GTS?

TopGear Magazine 174 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

TopGear Magazine 174

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie