TopGear Magazine 175 (januari 2020) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

De game-changer van het jaar

We zetten de Porsche Taycan tegenover de auto waar hij een historische link mee zou moeten hebben: een klassieke 911. Denk je dat het een goede dag was?

Het merk van het jaar

Als je als merk kunt uitblinken in de beide absolute uitersten – een elektrische stadsauto en een gloeiend hete hatch – doe je het wat ons betreft goed.

De familieauto van het jaar

Oké, niet iedere familie heeft zomaar even twee euroton te besteden. Maar als ze dat wel hadden, moest dit haast wel hun ideale auto zijn.

De film van het jaar

Hier hoefden we niet lang over na te denken. Ford v Ferrari, oftewel Le Mans ’66, is 2,5 uur genieten. We spraken met Christian Bale en Matt Damon.

Het circuit-uitje van het jaar

Racen in de MX-5 Cup is al behoorlijk spannend, maar racen in de MX-5 Cup op Spa in de stromende regen, dat blijft ons voorlopig nog wel even bij.

De musclecar & sedan van het jaar

Alle twee pijlsnel, de een iets uitbundiger dan de ander, en iets dorstiger. Het zijn twee tegenpolen die allebei op hun eigen manier imponeren.

De auto van het jaar

Van al het moois dat we dit jaar hebben zien langskomen, kan er maar één het meest significant zijn. Lees en juich: dit is TopGears Auto van het Jaar 2019.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een uitgebreide horloge-special? Een column van Chris Harris over de verzadiging van de supercar-markt? Rijtesten met de Porsche Taycan 4S, Skoda Citigo-e iV Style, Alpine A110S, Volkswagen T-Roc R, Aston Martin Vantage AMR, Mazda MX-30 prototype?

TopGear Magazine 175 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie