TopGear Magazine 176 (februari 2020) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

TopGear seizoen 28

Na hun Kerstspecial in Nepal gingen Paddy, Freddie en Chris aan de slag met het nieuwste seizoen van TopGear-tv. Wat je zoal kunt verwachten, lees je in dit nummer.

McLaren Speedtail

Als eerste niet-McLaren-medewerker ter wereld reed onze Chris Harris met de nieuwe driezits Speedtail. Op een leeg vliegveld nog wel. Dat belooft wat.

Toyota GR Yaris

De normale Yaris mag dan de as van de saaiheid zijn, dat betekent niet dat Toyota er geen doldwaze rallyheld met 4WD en 250+ pk van kan maken.

Aston Martin DBX

Al jaren wachten we op de eerste SUV van Aston Martin. Niet met smart, overigens. Maar het moet gezegd: deze DBX ziet er bijzonder smakelijk uit.

Super-GT’s

Grote afstanden afleggen in alle denkbare comfort: met een Bentley kan het. Maar kan het ook met een McLaren? En hoe zit het met de Polestar 1?

Gran Turismo

De bedenker van de gamereeks die digitaal racen voorgoed veranderde, geeft ons een kijkje in de keuken van zijn hoofdkwartier vol knappe koppen.

Baja Boots

De originele Boot was eigendom van Steve McQueen. Nu is ie van James Glickenhaus, die meteen maar even een moderne versie maakte. Sign us up!

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van een uitgebreide horloge-special? Een column van Chris Harris over de verzadiging van de supercar-markt? Rijtesten met de, Audi S7 Sportback TDI, BMW 840i Gran Coupé, Porsche Panamera 4 E-Hy ST, Subaru XV e-Boxer, Audi S8 TFSI, Peugeot 2008 PureTech 130 Allure 062 en Peugeot e-2008 GT?

TopGear Magazine 176 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie