TopGear Magazine 177 (maart 2020) is uit! Deze maand trakteren we je onder andere op het volgende:

TG Motorspecial

Het motorseizoen staat weer op het punt om aan te breken. Sta ons toe om even voor je op een rijtje te zetten waar je dit jaar je spaarcenten aan moet uitgeven.

Nieuw of gebruikt?

Het eeuwige dilemma van de bewuste autokoper: koop ik iets nieuws dat lekker ruikt in een kleur die ik wil, of iets gebruikts dat vaak… veel leuker is?

Toyota GR Yaris

We proefden vorige maand al even van ’m en hebben Toyota’s nieuwe Yaris- rallywondertje in dit nummer zelfs twee keer staan. Dit is ’m zonder camouflage.

Zero Labs Bronco

Het elektrificeren van klassiekers is niet nieuw, maar bij Zero Labs in Californië maken ze er net even iets meer werk van hun omgebouwde ouwe Ford-4×4’s.

Lamborghini SVJ Roadster

Het tijdperk van de Aventador is bijna ten einde. Aan ons de eer om de laatste versie, de SVJ Roadster, van de fabriek in Italië naar Engeland te rijden.

Smokey Nagata

Ruim twintig jaar geleden probeerde ie 320 km/u te rijden, ’s nachts op een Britse snelweg. We bezoeken de legende, de Japanse tuner Smokey Nagata.

100 jaar Citroën

Geen merk zo eigenzinnig als Citroën, en in 100 jaar heeft dat aardig wat bijzondere auto’s opgeleverd. We rijden er zomaar zes willekeurige door Frankrijk.

Haal de nieuwe TopGear nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van rijtesten met de Toyota GR Yaris, Renault Captur TCe 130 EDC, Ford Puma 1.0 EcoBoost 125 pk, Alpine A110S, Porsche 718 Cayman T, Audi RS Q3, Fiat Panda Hybrid Launch Ed. en Jaguar F-type R?

TopGear Magazine 177 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel of naar je brievenbus! Lees hier meer of sluit anders hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

TopGear Magazine 177

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie