TopGear Magazine 196 (oktober 2021) is uit! Deze maand trakteren we je op het volgende:

Czinger 21C

Nee, hij is niet elektrisch (maar wel een beetje) en hij is niet denkbeeldig (maar wel digitaal gemaakt). De Czinger 21C komt de hypercarwereld opschudden.

Ferrari 296 GTB

Sinds de Dino legde Ferrari geen V6-motoren meer in zijn straatauto’s. Tot nu. De 296 GTB komt zijn plek opeisen in de merkgeschiedenis – en de markt.

Ford Bronco

Ook bij Ford moet alles elektrisch, maar nu nog niet. De heerlijke Bronco offroadt zich een weg naar je hart. We rijden ’m van stoffig Texas naar Colorado. *kuch*.

Audi Q4 E-tron

EV’s: iedereen zanikt altijd maar over de actieradius. We zullen eens laten zien hoe ver de nieuwe Q4 e-tron kan komen. Op een ringweg van 3,62 kilometer.

Singer DLS

Een ‘gewone’ Singer bijzonder? Ja, dat is ie, maar het kan altijd nog bijzonderder. Deze DLS is vier keer zo duur. Maar mag het, voor mogelijk de beste auto ooit?

Fashion Special

Je gelooft het niet, maar we hadden dit jaar wel degelijk een zomer, en nu is ie voorbij. Tijd voor een frisse herfstvacht! Sta ons toe je van inspiratie te voorzien.

Doornbos/Harris

Doornbos neemt de veelbewogen triple header onder de loep en Chris Harris heeft het over de verschillende carrossserievarianten.

Haal TopGear Magazine 196 nu!

Dit is immers slechts een kleine greep uit de smakelijke selectie verhalen die we deze maand voor je samenstelden. Wat te denken van rijtesten met de Ferrari Portofino M, Jaguar F-Pace, MG Marvel R, Morgan Plus Four, Land Rover Defender, Toyota RAV4 en Ford GT?

TopGear Magazine 196 is een editie die je absoluut in handen moet krijgen. Spoed je dus naar de winkel, naar onze webshop of naar je brievenbus! Lees hier meer. En wil je de komende edities van TopGear automatisch ontvangen? Sluit dan hier meteen een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)