TopGear Magazine 207 (september 2022) ligt nu in de winkel en op deurmatten door heel Nederland en België! Dit is wat je allemaal van onze nieuwste uitgave mag verwachten:

Ferrari Daytona SP3

TopGear Magazine 207 inhoud: Ferrari Daytona SP3

Foto: © TopGear

We trappen onze viering van 75 jaar Ferrari af met deze tot de verbeelding sprekende hypercar. ‘Een LaFerrari zonder hybridespul’? Daarmee doe je de Daytona SP3 ernstig tekort.

Ferrari Purosangue

TopGear Magazine 207 inhoud: Ferrari Purosangue logo

Foto: © Ferrari

Hij is nog altijd niet onthuld, maar lang kan het niet meer duren. Lees hier alles wat we weten over Ferrari’s aankomende SUV, die fantastisch zou moeten rijden…

Elektrisch ronderecord op Fiorano

TopGear Magazine 207 inhoud: Ferrari Testa Rossa Junior op Fiorano

Foto: © TopGear

Op Ferrari’s testcircuit Fiorano is nog nooit een vol-elektrische ronde gereden. En dus is er ook geen elektrisch ronderecord. Geen punt, laat dat maar aan ons over. In een miniatuur-Testa Rossa…

BAC Mono R vs BMW M 1000 RR

TopGear Magazine 207 inhoud: BAC Mono R vs BMW M 1000 RR

Foto: © TopGear

Lichtgewicht versus zéér lichtgewicht: is deze belachelijk snelle motorfiets sneller dan deze belachelijk snelle auto, of toch niet? We zoeken het uit – spektakel verzekerd.

Porsche 911 Sport Classic

TopGear Magazine 207 inhoud: Porsche 911 Sport Classic

Foto: © TopGear

Het beste van alle Elfjes in één? De nieuwste 911 Sport Classic is weer een mooi verzamelstuk van Porsche Exclusive Manufaktur waar de verzamelaars op los kunnen gaan.

Rijtests

TopGear Magazine 207 inhoud: BMW iX vs Range Rover vs Bentley Bentayga

Foto: © TopGear

Deze maand zetten we drie heel verschillende luxe-SUV’s naast elkaar: de nieuwe Range Rover, de Bentley Bentayga S en de BMW iX xDrive50. Ook rijden we de nieuwe, spectaculaire Kia EV6 GT met 585 pk, gaan we driewielig uitwaaien in de Morgan Super 3 en proberen we twee heel verschillende Mercedes-AMG’s: de SL 63 en de EQE 43.

En verder…

In onze Trending-rubriek lees je over de Porsche 911 GT3 R, de Land Rover Defender Works Trophy II en de Hopium Machina, een waterstofauto uit Frankrijk. Het Retro-hoekje behandelt deze maand een elektrische Renault 5 (nee, niet die nieuwe…), twee rappe Peugeot-sedans uit verschillende tijdperken en de game Cisco Heat uit 1990. Ook doen onze vaste columnisten Robert Doornbos, Chris Harris en TGTV-scriptschrijver Sam Philip weer de nodige duiten in het zakje.

En nog even over Ferrari’s verjaardag: je dacht toch niet dat we het bij die drie uitgelichte verhalen hierboven zouden laten? We selecteren de vijf mooiste straatauto’s en de vijf beste raceauto’s, geven tips voor een bezoekje aan Maranello, bekijken de belangrijkste personen en de grootste racemomenten uit de Ferrari-geschiedenis… En we blikken vooruit naar de 24 Uur van Le Mans in 2023, waar het merk terugkeert met een extreme hypercar om een gooi naar de overall winst te doen.

Je ziet het: TopGear Magazine 207 is een editie die je niet mag missen. Spoed je dus naar de winkel of bestel ‘m snel in onze webshop! En wil je de komende edities van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. We wensen je veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)