TopGear Magazine 208 (oktober 2022) ligt nu in de winkel en op deurmatten door heel Nederland en België! Deze maand kun je je onder meer verheugen op het volgende:

Chris Harris in de Mercedes-AMG One

TopGear Magazine 208 inhoud: Mercedes-AMG One met Chris Harris

Foto: © TopGear

Al jaren wachten we op het F1-afgeleide vlaggenschip van Mercedes-AMG. Chris Harris was dan ook helemaal klaar voor dit moment. De AMG One zelf daarentegen…

Bentley Batur

TopGear Magazine 208 inhoud: Bentley Batur

Foto: © Ferrari

Is dit de lekkerste Bentley uit de moderne tijd? Dat zou zomaar kunnen. Dat hij de nieuwe EV-styling van het merk promoot terwijl hij gewoon nog een benzinemotor heeft, is bijzaak.

De freaks

TopGear Magazine 208 inhoud: Freaks of Nature (Ariel Hipercar)

Foto: © TopGear

Deze drie maffe creaties van Porsche, Ariel en McLaren doen het nét even anders. We gaan dieper in op de 911 GT3 RS, de Hipercar en de Solus GT en al hun eigenzinnigheden.

Kia EV6 GT vs trein

TopGear Magazine 208 inhoud: Kia EV6 GT vs trein

Foto: © TopGear

Wat is beter, een erg snelle elektrische auto of een heel erg snelle trein? We zoeken het uit door een getrouwd stelletje gezellig op reis naar Frankrijk te sturen.

Een actieve vulkaan beklimmen met een offroad-bus

TopGear Magazine 208 inhoud: Torsus Praetorian

Foto: © TopGear

Een gloeiende vulkaan beklimmen doe je nooit alleen, dus neem gerust al je familie en vrienden mee in deze onheilspellende apocalypsbus.

Rijtests

TopGear Magazine 208 inhoud: Polestar 2 vs Genesis GV60

Foto: © TopGear

Deze maand zetten we de bekende Polestar 2 tegenover een nieuwkomer uit Zuid-Korea, de Genesis GV60. Ook rijden we met de uitzonderlijke gladde Mercedes EQXX, de Aston Martin DBX 707, de Pagani Huayra R en… de Volkswagen ID. Buzz. Ja, na 21 jaar concepten en hooggespannen verwachtingen is het eindelijk zover.

En verder…

We besteden aandacht aan de nieuwe Dodge Charger Daytona, een elektrisch concept van het merk waarvan je dat het minst verwachtte. We rijden door een Californische drive-thru met een gloednieuwe stokoude Bentley Blower, bezoeken de Toyota-dealer in Gibraltar die je voor je vredesoperatie een ouderwetse witte Land Cruiser (of twintig) levert, blikken terug op het F1-oranjefeestje in Zandvoort en bekijken hoe je een jong belegen Mercedes SLR McLaren weer up-to-date kunt laten maken. Daarnaast: de zomer zit er weer op, dus het is tijd voor onze onvolprezen fashionspecial vol tips voor het najaar.

TopGear Magazine 208 is opnieuw een editie die je niet mag missen. Spoed je dus naar de winkel of bestel ‘m snel in onze webshop! En wil je de komende edities van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. We wensen je veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)