TopGear Magazine 210 (december 2022) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! Deze maand staat je het volgende te wachten:

Chris Harris in de Porsche 911 GT3 RS

TopGear Magazine 210 inhoud: Porsche 911 GT3 RS driften Chris Harris

Foto: © TopGear

Is dit de heftigste Porsche 911 aller tijden? Chris Harris doet nader onderzoek, al zit ie in de stromende regen wel een beetje om grip verlegen. Ach, je kunt ook van de nood een deugd maken…

Koenigsegg CC850

TopGear Magazine 210 inhoud: Koenigsegg CC850 studio 3/4 voor

Foto: © TopGear

Als je 50 wordt, trakteer je jezelf op een weekendje weg of een goede fles wijn. Christian von Koenigsegg doet het net even anders en laat zijn allereerste model, de CC8S, reïncarneren.

Met een ruige caravan en een Defender naar de zee

TopGear Magazine 210 inhoud: Bruder EXP-6 caravan met Land Rover Defender 90

Foto: © TopGear

Niet alle caravans zijn suf. We slepen de Bruder EXP-6, bij ons voortaan bekend als ‘de vetste sleurhut ooit’, van de gebaande paden met behulp van een korte Defender op steelies. Zó wil je reizen.

Rolls-Royce Spectre

TopGear Magazine 210 inhoud: Rolls-Royce Spectre studio 3/4 voor

Foto: © TopGear

Geen auto zo geschikt voor elektrificatie als een Rolls-Royce, en ze pakken het meteen goed aan: met een statige coupé van formaat. Dit is de Spectre, die je de V12 moet doen vergeten.

Betaalbare roadtrip

TopGear Magazine 210 inhoud: betaalbare roadtrip Toyota GR86 Caterham 170R Hyundai i20 N Mazda MX-5

Foto: © TopGear

Voor wènig op reis met je sportcoupé: we doen even voor hoe dat werkt, met behulp van de Toyota GR86, Mazda MX-5, Caterham 170R en Hyundai i20 N. Budgetpret!

Rijtests

TopGear Magazine 210 inhoud: triotest MG 4 Volkswagen ID.3 Renault Megane E-Tech

Foto: © TopGear

Een middelgrote elektrische nieuwkomer, de MG 4, neemt het deze maand op tegen twee inmiddels vrij bekende gezichten, de VW ID.3 en de Renault Megane E-Tech. Ook rijden onder meer we de nieuwe Smart #1 (‘hashtag one’, ja ja), de plug-in hybride Range Rover, de Alpine A110 GT, de Mercedes EQS SUV, de Alfa Romeo Tonale én de Ferrari 296 GTS…

TopGears horlogespecial

Het tofste klokjesnieuws op een rij, voor prijzen die variëren van een habbekrats tot een nier of drie. Groot, klein, mechanisch of quartz, chic of sportief – alles zit erbij, dus voor elk wat wils!

Daarnaast lees je alles over het nieuwste seizoen van TopGear TV, gaan onze columnisten Chris Harris, Sam Philip en Robert Doornbos weer los en varen we in een Riva-boot met twee Lamborghini V12’s – die ooit van Ferruccio Lamborghini zelf was…

Het is duidelijk: TopGear Magazine 210 is opnieuw een editie die je niet mag missen. Spoed je dus naar de winkel of bestel ‘m snel in onze webshop! En wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. We wensen je veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)