TopGear Magazine 211 (januari 2023) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! In ons traditionele Awards-nummer, waarin we de allerbeste auto’s van het jaar kronen, staat je het volgende te wachten:

Hypercar van het Jaar: Koenigsegg Jesko

TopGear Awards 2022: Hypercar van het Jaar - Koenigsegg Jesko

Foto: © TopGear

Onze Hypercar van het Jaar levert niet alleen bizarre prestaties, hij blijkt ook uitstekend geschikt voor een bier-run. Naar het huis van Jesko von Koenigsegg, met flesjes van het merk Jesko. Dit verhaal is heel relevant, beloofd.

Instant icoon van het Jaar: Hyundai N Vision 74

TopGear Awards 2022: Instant icoon - Hyundai N Vision 74

Foto: © TopGear

Als er één conceptcar werkelijkheid zou mogen worden, dan wel deze, graag. En de uitzinnig ontworpen Hyundai N Vision 74 Concept is niet alleen een feest om naar te kijken – we konden er ook een stukje in rijden.

Familiehatchback van het Jaar: Opel Astra

TopGear Awards 2022: Familiehatchback van het Jaar - Opel Astra

Foto: © TopGear

Een doodgewone auto maken: ga er maar eens aan staan. Het is een stuk lastiger dan je zou denken, en zéker lastiger dan het maken van een supercar. Maar met deze Astra heeft Opel een hitje in handen.

Auto waar we het meest naar uitkijken in 2023: Lamborghini Huracán Sterrato

TopGear Awards 2022: Auto waar we het meest naar uitkijken in 2023 - Lamborghini Huracán Sterrato

Foto: © TopGear

Oké, hij is er nog niet, maar deze offroad-supercar krijgt van ons toch alvast een prijs. We kijken ernaar uit om met ‘m over het onverhard te jagen en snappen eigenlijk niet waarom ie er niet eerder is gekomen.

Auto van het Jaar: Honda Civic Type R

TopGear Awards 2022: Auto van het Jaar - Honda Civic Type R

Foto: © TopGear

Onze Hot hatch van het Jaar, Chris Harris’ Auto van het Jaar, en bovendien óók… Jawel, de Honda Civic Type R is onze onbetwiste Auto van het Jaar 2022. We leggen je graag uit waarom.

Rijtests

Foto: © TopGear

We rijden deze maand in de allereerste vol-elektrische Maserati ooit: de GranTurismo Folgore. Ook nemen we de BMW i7, Mercedes-AMG EQS 53, Lamborghini Urus Performante en Lotus Emira mee voor een test. Maar we rijden ook ‘gewonere’ auto’s, hoor. Zoals de nieuwe Peugeot 408 en, eh, een Jeep Wrangler met V8 op Zandvoort, aangepakt door het Nederlandse Sam’s Garage. Voor elk wat wils!

Daarnaast lees je alles over de nieuwe Donkervoort F22, gaan onze columnisten Chris Harris, Sam Philip en Robert Doornbos weer los en bezoeken we een opmerkelijke Porsche-specialist in Californië die nu eens níét alles tot in de miljoenen dollars tweakt en polijst…

Heb je eind december wat tijd over? Trek je terug met TopGear Magazine 211 – of geef ‘m cadeau aan iemand die wel wat quality time met de coolste auto’s van ’22 kan gebruiken. Spoed je naar de winkel of bestel nummer 211 snel in onze webshop! En wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. We wensen je veel leesplezier, fijne feestdagen en het allerbeste voor het nieuwe jaar!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear