TopGear Magazine 212 (februari 2023) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! Het is onze eerste uitgave die in 2023 verschijnt, en daarom zetten we de 23 auto’s op een rij waar we dit jaar het meest naar uitkijken.

Pagani Utopia

TopGear Magazine 212 inhoud: Pagani Utopia

Foto: © Pagani

De Utopia is pas Pagani’s derde model, maar het is ons er eentje: V12, handgeschakelde zesbak, geen schermen in het interieur… Het kan nog, en daar worden we blij van.

Hyundai Ioniq 6 in Korea

TopGear Magazine 212 inhoud: Hyundai Ioniq 6

Foto: © TopGear

Hyundai’s nieuwste Ioniq-model lijkt in niets op wat ze voorheen bouwden. We reizen af naar Zuid-Korea om met een aparte lokale auto de aparte lokale cultuur op te snuiven.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance

TopGear Magazine 212 inhoud: Mercedes-AMG C 63 S E Performance

Foto: © Mercedes

De V8 is exit, en dat is niet leuk. Maar wat krijgen we ervoor terug? Nou, vooral veel power. De nieuwe AMG C 63 haalt 680 pk en 1.020 Nm uit een viercilinder met hybridetechniek.

BMW i7 in de woestijn

TopGear Magazine 212 inhoud: BMW i7

Foto: © TopGear

Hét spektakelstuk van de BMW i7 is toch wel z’n ingebouwde bioscoop. Waar kun je die kijkervaring optimaal beleven? In de stille woestijn natuurlijk. Zet de horrorfilms maar vast klaar.

Volkswagen ID. Buzz tegen de rest

TopGear Magazine 212 inhoud: Volkswagen ID. Buzz

Foto: © TopGear

Volkswagens alom aanbeden ID. Buzz concurreert, gezien z’n ruimte, voorkomen en prijs, met nogal veel verschillende soorten andere auto’s. We halen er drie bij om te zien hoe hij zich houdt.

Rijtests

TopGear Magazine 212 inhoud: Porsche Cayenne vs Range Rover Sport

Foto: © TopGear

Deze maand zetten we twee verschillende plug-in hybride SUV’s tegenover elkaar die zich allebei de term ‘sport’ hebben toegeëigend: de Porsche Cayenne E-Hybrid en de Range Rover Sport P440e. Welke moet je als vlotte bestuurder hebben? Ook rijden we de nieuwe Mercedes GLC, de Tesla Model X Plaid en de opgefriste Rolls-Royce Phantom, en zetten we de twee heetste Porsches van de afgelopen tijd tegen elkaar af: de 911 GT3 RS en de 718 Cayman GT4 RS.

Daarnaast lees je over de imposante Ford GT MkIV en de beeldschone Alfa Romeo Giulia SWB Zagato. Onze columnisten Sam Philip, Chris Harris en Robert Doornbos schrijven respectievelijk over verkeersgevaarlijke liedjes, de mythe van de auto met ‘nul uitstoot’ en de komende veranderingen in de F1. En we gaan langs bij Maturo Competition Cars in Veghel, waar Lancia’s venerabele Delta-rallyauto nieuw leven wordt ingeblazen.

Zin om jezelf te verlekkeren aan het snelste en mooiste spul waarop 2023 ons zal trakteren? Zorg dat je TopGear Magazine 212 snel in handen krijgt: spoed je naar de winkel of bestel ‘m nu in onze webshop! Wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. Veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)