TopGear Magazine 213 (maart 2023) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België! Deze maand kun je je onder (veel) meer verheugen op het volgende:

Porsche 911 Dakar

TopGear Magazine 213 inhoud: Porsche 911 Dakar

Foto: © TopGear

Is dit Porsches beste idee in tijden? We gaan op onderzoek uit – zowel in de woestijn als in de sneeuw – om te zien of de 911 Dakar de verwachtingen waar kan maken.

BMW M3 Touring

TopGear Magazine 213 inhoud: BMW M3 Touring

Foto: © TopGear

We hebben lang genoeg moeten wachten op de BMW M3 Touring, vind je niet? We pakken onze eerste test daarom meteen goed aan: tijd voor een roadtrip. En een paar sint-bernards.

Bazenpraat

TopGear Magazine 213 inhoud: bazen

Foto: © TopGear

Wat krijg je als je de vier mannen achter de allersnelste hypercars in één kamer zet? Nou, heel interessante gesprekken. Om de tafel met Murray, Rimac, Von Koenigsegg en Hennessey.

Honda Civic Type R vs de rest

TopGear Magazine 213 inhoud: Honda Civic Type R vs de rest

Foto: © TopGear

Houdt Honda’s nieuwe topper zich staande tegenover andere feestbeestjes van VW, Toyota, BMW en Hyundai? Eén ding is zeker: de hot hatch is niet dood.

Een eerbetoon aan Ken Block

TopGear Magazine 213 inhoud: Ken Block

Foto: © Hoonigan

Begin januari verliet driftkoning en algeheel prachtig mens Ken Block deze wereld. Chris Harris blikt terug op de man en zijn nalatenschap aan de autowereld.

Rijtests

TopGear Magazine 213 inhoud: Ineos Grenadier

Foto: © TopGear

Deze maand gaan we dieper in op een moddermonster dat er alleen maar kwam omdat zijn bedenker de nieuwe Land Rover Defender maar niks vond: de Ineos Grenadier. Ook rijden we de nieuwe Jeep Avenger, de Toyota RAV4 GR Sport, de Porsche 911 GT3 RS, de Opel Astra GSe, de McLaren 765LT Spider, de Alpine A110 R – en meer.

Check daarnaast onze TopGear Motorspecial, waarin we de coolste, snelste en meest opmerkelijke nieuwe motorfietsen op een rij zetten. Al zin in de zomer? Lees ook onze tips voor handige, snelle én betaalbare occasions, aanschouw de Audi Activesphere en check Marques Brownlee’s kijk op de Ferrari 296 GTB, de belevenissen en bevindingen van onze columnisten Sam Philip, Chris Harris en Robert Doornbos en onze ontmoeting met Porsches herinterpretatie van hun allereerste model: de Vision 357.

Zorg dus dat je TopGear Magazine 213 snel in handen krijgt: spoed je naar de winkel of bestel ‘m nu in onze webshop! Wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 213 inhoud: Porsche 911 GT3 RS

Foto: © Porsche / Jerome Wassenaar

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)