TopGear Magazine 215 (mei 2023) ligt nu in winkels en op deurmatten door heel Nederland en België. Deze maand bekijken we wat de beste elektrische auto van 2023 is – het is tijd voor de TopGear EV Awards!

Lamborghini Revuelto

TopGear Magazine 215 inhoud: Lamborghini Revuelto

Foto: © TopGear

Goed, geen échte EV, maar toch: de opvolger van de Aventador is hier, en hij brengt een V12 met elektroboost mee. Maak je klaar voor een harde reset met 1.015 gecombineerde pk’s…

GMC Hummer EV

TopGear Magazine 215 inhoud: GMC Hummer EV

Foto: © TopGear

De gestoordste SUV ter wereld heeft een opvolger gekregen: de gestoordste EV ter wereld. Nuttig? Mwah. Tof? Jazeker. We pakken de kolos bij z’n kladden en rijden ermee naar Bagdad. Nee, niet dat Bagdad.

De 24 Uur van Le M25

TopGear Magazine 215 inhoud: 24 Uur van Le M25

Foto: © TopGear

Een endurance-race op de ringweg van Londen? Waarom? Nou, waarom niet? Tijd om te kijken hoe ver we in 24 uur met een stel gangbare EV’s kunnen komen: energiedrankjes in de aanslag en daar gaan we!

E-bestelbusjes

TopGear Magazine 215 inhoud: VW ID. Buzz en Ford E-Transit

Foto: © TopGear

De Volkswagen ID. Buzz Cargo en de Ford E-Transit doen een gooi naar het hart van je bloemist. Elektrisch bezorgen wordt het helemaal, dus welk materieel moet je daarvoor hebben?

Elektrische stadsauto’s

TopGear Magazine 215 inhoud: Jeep Avenger en Citroën Ami

Foto: © TopGear

Is een speciaal op de stad gerichte elektrische auto daar ook echt de beste keus? De Citroën Ami (hier ook bekend als de Opel Rocks Electric) en de nieuwe Jeep Avenger vechten het uit.

Drives

TopGear Magazine 215 inhoud: BMW XM

Foto: © BMW

Deze maand rijden we in BMW’s nieuwste, eh, creatie: de XM. Ook de Mercedes EQE, Tesla Model S Plaid, BYD Atto 3, Bentley Continental GT S en de Audi Q8 e-tron passeren de revue. Net als de Everrati Superformance GT40 en (jawel) de Scania 4×2 BEV. Oh, en de BMW M2. Zouden we bijna vergeten.

Onze Retro-afdeling draait deze maand om onze nieuwe favoriete retro-EV, de Renault 5 Turbo 3E. We hebben een rits horloges voor je met uurwerkjes van hun eigen makers, Robert Doornbos blikt vooruit op de GP van Bakoe en Chris Harris wijt het waardeloze gedrag van Britse weggebruikers aan de opkomst van de snelheidscamera. Ook lees je alles over de Lancia Pu+Ra HPE, de Volkswagen ID.2all en de Ford Explorer.

Zorg dus dat je TopGear Magazine 215 snel in handen krijgt: spoed je naar de winkel of bestel ‘m nu in onze webshop! Wil je de komende uitgaves van TopGear automatisch thuis ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af – voor jezelf of voor een ander – met vette korting of een cool welkomstcadeau. Veel leesplezier!

TopGear Magazine 215 inhoud: Renault 5 Turbo 3E

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)