Hoera! Groot feest! Het lijkt nog maar gisteren dat we aftrapten met de Nederlandstalige uitgave van TopGear Magazine, maar wel heb je ooit: we hebben alweer 100 edities achter de rug. Al meer dan acht jaar brengen we je maandelijks het laatste autonieuws, de coolste verhalen en de scherpste rijtests, en geven we (soms lukraak, soms met een reden) regelmatig talloze prijzen weg. Want zo zijn we: vrijgevig. En vaak niet goed bij ons hoofd.

Neem nu deze jubileumactie: 100 prijzen om 100 nummers TopGear te vieren. En dan niet zomaar wat stickervellen en buttons, nee: heuse, flinke prijzen. Kijk maar eens hier. Je kunt ze winnen door onze nieuwe, officiële TopGear-kentekensticker – die je tussen de pagina's van dit nummer zult vinden – achter op je kenteken te plakken en die stoffige originaliteitskwab van je hersenen eens goed aan het werk te zetten. We wensen je veel succes.

Als je klaar bent met je plak- en fotokunsten, ben je vast benieuwd wat je zoal in deze nieuwe TopGear kunt lezen. Nou, om te beginnen het grootste artikel dat we ooit gemaakt hebben: de top 100 coolste auto's uit 100 nummers TopGear, met daarin korte, lange en soms zeer uitgebreide teksten over al dit moois. Vanaf de nobele modellen op de laatste posities werken we ons omhoog naar de absolute top, onderweg pauzerend bij auto's die bij ons iets uitzonderlijks teweeg brachten. Werkelijk alles, van simpele hatchbacks tot uitzinnige supercars en van elektrische semi-golfkarretjes tot weelderig zwevende luxemobielen, vind je terug in dit TopGear Overzicht der Overzichten. Geloof ons, je bent er wel even zoet mee – dat waren wij ook.

Daarnaast rijdt Richard in de Lamborghini Sesto Elemento. Je zag 't hem onlangs al op tv doen (of, als je niet naar de BBC hebt gekeken en TopGear seizoen 20 nu op Veronica volgt: je zult 't hem binnenkort op tv zien doen), en nu doet hij uitvoerig uit de doeken wat deze vederlichte Lambo precies zo bijzonder maakt. We drinken een biertje met Taki Inoue, onbetwist de meest waardeloze coureur die ooit enige tijd in een Formule 1-auto mocht doorbrengen, die van deze dubieuze titel inmiddels zijn handelsmerk heeft gemaakt. We doen de laatste en hipste mode voor je uit de doeken in onze fashionspecial. We rijden met een paar snoepjes op wielen, waaronder een KTM X-Bow GT en een met TRD-tuningaccessoires behangen Toyota GT86. En we brengen je het heetste nieuws van de autoshow van Frankfurt, met onder andere de exquisiete Ferrari 458 Speciale, de nieuwe BMW M4, een dikke SUV(-conceptcar) van Jaguar, een prachtige coupé(-conceptcar) van Volvo, en heel veel elektrospul, zowel langzaam als bloedjesnel.

Zorg dus dat je 'm niet mist: TopGear nummer 100, extra dik, gehuld in een goudkleurige cover, nu al een collector's item en mogelijk jouw opstapje naar prachtige prijzen. Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie