De eerste TopGear voor 2014 is uit! We weten dat het lastig wordt voor ons om op te boksen tegen alle nachtelijke feestelijkheden en – vooral – die gezellige familieverplichtingen die je de komende tijd te wachten staan, maar toch: check 'm snel, want we hebben weer een hoop moois voor je in petto.

Om te beginnen natuurlijk de TopGear Awards 2013, onze jaarlijkse awardceremonie waarin we de auto's die ons het afgelopen jaar het meest zijn bijgebleven in het zonnetje zetten. We kunnen je vertellen dat het niet de minste zijn: zo zitten onder andere de Ferrari 458 Speciale, de BMW i3, de McLaren P1, de Volkswagen XL1, de Jaguar F-type, de Ford Fiesta ST, de Mercedes SLS Black, de Rolls-Royce Wraith, de nieuwe Corvette Stingray, een ongewone Honda en – jawel – de Citroën C4 Picasso bij de uitverkorenen.

Uiteraard krijgen we bij het kiezen uit deze koningsselectie hulp van onze drie 'bekend van tv'-collega's. Clarkson, Hammond en May kozen elk hun eigen favoriet, waarna gezamenlijk werd besloten welke ongelooflijke, fantastische, niet te versmaden auto de titel TopGear Auto van het Jaar 2013 mag dragen. Het is een pittig geval geworden…

Naast de TopGear Awards hebben we ons best gedaan om dit nummer nog verder vol te proppen met veel spectaculairs en interessants, zoals alles over de aankomende Porsche Macan, de highlights van de autoshow van Tokio, de nieuwe Mini en een kijkje bij Sebastian Vettels bijbaantje bij Infiniti. We rijden met de nieuwe Peugeot RCZ R – de snelste straat-Peus ooit – en nog een hoop ander moois, zoals de Jaguar F-type V6 S, de Aston Martin V12 Vantage S, de Porsche 911 Turbo, een hybride Range Rover, de stationversies van de Seat Leon en Honda Civic, en de enige echte gefacelifte Dacia Duster. Goed nieuws!

Vis TopGear Magazine nummer 103 dus snel uit je brievenbus of gris 'm uit de dichtstbijzijnde winkel! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier!
 

Let op: Op pagina 64 van deze TopGear vind je een abonnementenaanbieding waarbij je een gratis slipcursus van Traffic Control ontvangt. Helaas kan deze aanbieding geen doorgang vinden. We verwijzen je graag naar onze abonnementenpagina voor andere aanbiedingen.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie