De nieuwe TopGear is uit met deze maand voor iedereen een gratis TopGear dvd met de afleveringen 1 t/m 3 van seizoen 20. Vet Sinterklaascadeau van ons!

Het is bijna december en ons laatste nummer van het jaar is niets minder dan een cadeautje. Aangezien de Ford Mustang dit jaar zijn 50ste verjaardag vierde, én Ford 'm eindelijk voor het eerst officieel naar Europa gaat verschepen, vonden we dit genoeg reden voor een feestje. Wat voor feestje? Wat dacht je hiervan: 50 jaar Mustang, dus een mega-roadtrip door 50 Amerikaanse staten, van koude bergen tot hete stranden en van vochtige moerassen tot gortdroge woestijnvlakten. Of we deze enorme en onvergetelijke reis aflegden met de nieuwe EcoBoost viercilinder? Nee joh, gekkie: als wij iets doen, doen we het ook meteen goed. Dus werd het de GT met de machtige 5.0 V8.

Dit waanzinnige avontuur beslaat, zoals je zult begrijpen, vele pagina's. Toch wilden we deze maand ook nog wat ruimte geven aan een paar andere auto's; zoals de Volkswagen XL Sport, het lichtgewicht monstertje met Ducati-motor, en een triotest tussen de BMW i8, Porsche 911 en Jaguar F-type. Verder rijden we onder andere met de nieuwe Volkswagen Passat, de nieuwe BMW X6, de nieuwe Opel Corsa, de nieuwe Skoda Fabia, de nieuwe Mazda 2 en de (soort van) nieuwe Ford Mondeo.

Ook gaan we dieper in op de Ferrari F60 America en op de wisseling van de wacht binnen de poorten in Maranello. We hebben het over de aankomende Audi RS3 en over de Nissan Pulsar Nismo. We hebben een cosmeticaspecial voor je, en uiteraard nog een hoop ander interessants, waaronder een column van James waarin ie over bananen praat.

Dat en meer, deze maand in TopGear Magazine – dus ren nu naar de winkel of plunder je brievenbus! Meer info vind je hier. Jezelf of iemand anders op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier – én kijkplezier met je gratis dvd!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie