Begin het nieuwe jaar goed met een verse TopGear Magazine! Waarom? Omdat je er van ons gratis een coole TopGear Jaarkalender 2015 bij krijgt! En omdat we je deze maand vertellen wat de allerbeste auto's van het afgelopen jaar waren, zodat je je verwachtingen voor 2015 navenant kunt bijstellen.

Jazeker: het is weer tijd voor de TopGear Awards! De hele maand heeft de redactie overhoop gelegen om uit te vinden welke van de talloze nieuwe modellen felbegeerde titels als Sportauto van het Jaar, Hete Hatch van het Jaar en Supercar van het Jaar verdienen. En bovendien: welke briljante, fantastische, hemelse auto als allerbeste wordt gekroond met de grootste Award van allemaal, de TopGear Auto van het Jaar 2015.

Welke auto dat is geworden? Lees het zelf, zouden we zeggen, maar voor nu kunnen we vast prijsgeven dat er aan onze zoektocht heel wat mooi blik (en koolstofvezel) te pas is gekomen. In dit Awards-nummer hebben we het onder andere over de Mercedes-AMG GT, de Audi S1, de Volkswagen Golf R, de Ferrari 458 Speciale A, de BMW i8, de Chevrolet Corvette Z06 en de Citroën C4 Cactus. Ja, de Cactus, ja. En natuurlijk kiezen Jeremy, Richard en James, zoals altijd, elk hun eigen Auto van het Jaar. Laten we zeggen dat daarbij onder andere een LaFerrari en een Porsche 918 Spyder elkaar tegenkwamen…

Of we deze maand nog meer hebben gedaan dan alleen Awards uitdelen? Ja hoor. Zo trokken we op met het nieuwe wonderkind van de Formule 1: niemand minder dan Max Verstappen. We behandelen het belangrijkste nieuws van de autoshow van Los Angeles, zoals de Audi Prologue en de Ford Mustang Shelby GT350. En we reden we met de Porsche 911 Carrera GTS, Smart Fortwo, Bentley Continental GT3-R, Peugeot 208 GTi 30th, Smart Fortwo, Audi RS Q3 en Abarth 695 Biposto.

Wat dacht je ervan: genoeg reden om de nieuwste TopGear Magazine – inclusief gratis TopGear Jaarkalender 2015 – de komende dagen eens van voor tot achter te verslinden? Dat leek ons ook; spoed je dus snel naar de winkel of naar je brievenbus en wees erbij! Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren (cadeautip!) doe je daar. Veel leesplezier – en fijne feestdagen!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie