Een nieuwe maand, een nieuwe TopGear Magazine! Ook deze keer hebben we weer genoeg pk's aan boord om je exact drie keer naar de maan en terug te sturen: wat dacht je bijvoorbeeld van de Mercedes-AMG C 63 S (510 pk) en de Aston Martin Vulcan (ruim 800 pk)?

Daarbij houdt het niet op: zo zetten we de Lexus RC F en BMW M4 tegenover elkaar, gaan we dieper in op het nieuwe Formule 1-seizoen en Nissans bizarre Le Mans-plannen, jagen we 25 bergpassen over met de Alfa Romeo 4C en blazen we rond Barcelona met de Seat Leon ST Cupra. Om een en ander te balanceren, organiseren we ook nog een gevecht tussen vier heel verschillende stadsmini's. Ook Richard Hammond doet een duit in het zakje: hij probeert de nieuwe Mazda MX-5 en raakt lichtelijk in vervoering.

Verder rijden we onder andere met de nieuwe Volvo XC90 T8, de Audi RS3, de Fiat 500X, de nieuwe Suzuki Vitara, een dikke getunede BMW, twee ultrasnelle Porsche Cayennes en de Audi TTS Roadster. We hebben een uitgebreide fashionspecial voor je, we gaan op bezoek bij de Morgan-fabriek (met dat hout, weet je wel) en bekijken het laatste nieuws, zoals de Koenigsegg Regera, Porsche 911 GT3 RS en Audi R8. Uiteraard hebben ook Clarkson, Hammond en May weer een column voor je, net als Robert Doornbos en Ronald Giphart.

Genoeg reden dus om je als de wiedeweerga naar de winkel of naar je brievenbus te spoeden, dachten we zo. Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier met TopGear nummer 118!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie