Als jullie het niet erg vinden, luiden wij het nieuwe jaar alvast in; met het januarinummer van TopGear Magazine dat – inclusief gratis vette kalender – vanaf nú in de winkel ligt!

Deze maand voelen we de McLaren 570S aan de tand, en doen we hetzelfde met twee van z'n concurrenten: de Audi R8 V10 Plus en de Porsche 911 Turbo S. Spektakel verzekerd, geloof ons maar – je mag het binnenkort een beetje meebeleven als onze videoreview van dezelfde test verschijnt.

Niet zo ongeduldig; natúúrlijk besteden we ook aandacht aan de aankomende BMW M2, die fantastisch wordt. Omdat we er nog niet mee konden rijden, gingen we in plaats daarvan een blokje om met z'n verre voorvader: de 2002 Turbo. We ervaren de Ferrari 488 Spider in z'n thuisomgeving, zetten de Mazda MX-5 tegenover drie niet echt vergelijkbare heethoofdjes van Ford, Audi en Toyota, en kijken welke compacte knalroadster ons het best bevalt: de standaard Porsche Boxster of de Alfa Romeo 4C Spider.

Verder lees je alles over de Range Rover Evoque Cabrio, Fiat 124 Spider en Volvo S90. We gaan in gesprek met Fiat-erfgenaam Lapo Elkann over zijn nieuwe bedrijfje. Zoals gebruikelijk hebben we columns van Ronald Giphart en Robert Doornbos. En we vullen ons bestand van rijtesten aan met auto's als de nieuwe Porsche 911 Carrera S Cabrio, de Audi Q7 e-tron, de Ford Mustang Shelby GT350R, Renault Talisman, Seat Ibiza Cupra, Cadillac CTS-V, Toyota Mirai en Polaris Slingshot. Ja, die laatste telt ook als auto. Een beetje.

Dit alles, én je krijgt er deze maand ook nog eens gratis een prachtige TopGear-kalender voor 2016 bij! Genoeg reden dus om je onmiddellijk naar de winkel of naar je brievenbus te haasten en nummer 127 van TopGear Magazine te verslinden. Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren doe je daar. Veel leesplezier – en fijne feestdagen!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie