Het weer mag dan nog niet echt meewerken, in het julinummer van TopGear vind je allerlei zomerse zaken; zoals onze cabriospecial met een lijstje van de 25 coolste cabrio’s die je op dit moment kunt kopen. Maar ook – je ziet ‘m al op de cover staan – de hartverwarmende Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, die we eindelijk, ein-de-lijk konden rijden. Althans, wijzelf niet, maar onze TGTV-collega Chris Harris. Die de Alfa en passant meteen eens even goed dwars wist te gooien.

Veel zomerser dan een Citroën e-Méhari wordt het niet, maar veel belabberder helaas ook niet. Gelukkig maken we het goed met je door in een stel klassieke Alfa’s te rijden, door TG-presentator Rory Reid met de spectaculaire nieuwe Tesla Model X de drukte van New York City in te sturen, en door je rijtesten voor te schotelen van auto’s als de Porsche 718 Boxster S, de Jaguar F-Pace S, de Audi SQ7 TDI, de Volvo V90 en de Chevrolet Corvette Stingray Convertible.

Is dat alles? Tuurlijk niet – je kent ons langer dan vandaag. Klik hier voor meer informatie, of ren gewoon direct naar de winkel of je brievenbus voor nummer 133 van TopGear! Meteen maar een abonnement afsluiten, of cadeau doen aan iemand anders? Dat doe je hier.

Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie