Driewerf hoera, je maandelijkse leesfeest is er weer: TopGear Magazine nummer 136 ligt nu in de winkel!

We beleven deze maand een wereldprimeur: we rijden als eerste ter wereld in de Koenigsegg Regera. Daarnaast testen we drie heerlijke exotische spiders van Ferrari, Lamborghini en McLaren. En wat nog meer? Nou, nog veel meer.

Lamborghini Centenario

Lamborghini heeft iets te vieren, en dat doen ze natuurlijk niet met wijn uit een kartonnen pakje en borrelnootjes die smaken naar tenenkaas. Nee, dat doen ze door een van de bruutste creaties op de weg te zetten die we ooit hebben gezien…

Mercedes-AMG C 63 S Coupé

Mercedes heeft veel races gewonnen in hun lange bestaan, maar wat was de allereerste? Dat was de Gordon Bennett Cup in Ierland, in 1903. We rijden de route 113 jaar later opnieuw met een verse, hete AMG coupé. Dat is een hele uitdaging.

Alfa Romeo Disco Volante Spyder

Zelf zou je ons met gepast geweld moeten bedreigen voor we een zaag in een Alfa Romeo 8C zouden zetten, maar de coachbuilder Carrozzeria Touring doet het graag voor je. Om er deze schitterende Disco Volante van te maken – nu ook als open Spyder. Kwijl.

Nog meer?

Ja, natuurlijk! Wat dacht je van onze grote TopGear Fashion Special? Daarnaast test Rory Reid de nieuwe überdiesel van Porsche, de Panamera 4S Diesel. We nemen een kijkje bij Virgin Galactic, het bedrijf dat jou over een paar jaar de ruimte in kan sturen. We boenderen door de Namibische woestijn met een Toyota Hilux. We gaan op bezoek bij Caterham om de auto te bekijken die er nooit kwam: de C120 sportcoupé, het zusje van de Alpine Vision. En we vieren het honderdjarig bestaan van Schiphol door eens te kijken naar alle rare voertuigen die daar tussen de opstijgende vliegtuigen over de startbaan kruipen.

TopGear Magazine nummer 136: haal ‘m snel!

Doe het. Doe het nu. Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren – via een van onze speciale aanbiedingen met mooie welkomstcadeaus en/of flinke besparingen – doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie