Ons laatste nummer van 2016 ligt vanaf nu in de winkel en op deurmatten door heel Nederland en België. Wat je deze maand van ons mag verwachten? Nou, wat dacht je hiervan:

Gratis dvd!

Jawel – niet alleen lees-, maar ook kijkplezier met onze gratis TopGear-dvd; met daarop aflevering 1 t/m 4 van seizoen 22. Cadeautje!

De droomgarages van Matt, Chris en Rory

Onze presentatoren gaan, net als jullie en wij, bijna dagelijks op in de gedachte: als ik drie auto’s mocht uitzoeken voor de rest van mijn leven, welke zouden dat dan zijn? We vroegen Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid om hun definitieve selectie en brachten deze bonte verzameling exoten bij elkaar.

Feest: BMW bestaat 100 jaar

Dat betekent overigens niet dat BMW al 100 jaar auto’s maakt; daarmee begonnen ze pas vrij laat. Geeft niks, want ze hadden slechts één decennium nodig om op te klimmen tot de absolute top. We testen onze favoriete BMW’s uit de allesbepalende jaren ’70: de 3.0 CSL, 2002 Turbo, M1 en M535i. Knijp ons eens?

Op meteorenjacht met de Rolls-Royce Phantom Coupé

Helaas, helaas: de almachtige Phantom verdwijnt binnenkort van de markt. Tijd voor een waardige uitsmijter: we trekken door de VS op zoek naar een meteorietenregen in een Phantom Coupé met ingebouwde sterrenhemel. Dat klinkt weelderig, maar er kwamen wat lastig begaanbare zandweggetjes bij kijken…

Met mama-mobielen de modder in

Middelgrote SUV’s zijn overal en worden steeds populairder. Ze zouden in theorie off-road hun mannetje moeten staan, maar er is niemand die dat ooit heeft geprobeerd, of zal proberen. Behalve wij dan. We testen de Ford Edge, Volkswagen Tiguan, Seat Ateca en Kia Sportage op én naast de weg. Kijk maar goed: zo vies zul je ze nooit meer zien.

Eddie Jordan interviewt Niki Lauda

Onze huis-F1-coryfee praat met Niki Lauda over het verleden, het heden en de toekomst van de Formule 1. Uiteraard komt ook Max Verstappen ter sprake.

TopGears horlogespecial

De kerstman gaat je vierkant uitlachen als je dit soort gepeperd geprijsde klokjes aan hem vraagt, maar ach. Check toch maar onze horlogespecial om erachter te komen welk schitterend uurwerk uiteindelijk je aftandse Flik-Flak moet vervangen.

Nog meer?

Wat denk jij dan? We nemen een kijkje in Hollywood bij een bedrijf dat zich maar met één ding bezighoudt: auto’s voor films. Van Batmobiles tot 50 wegwerp-politieauto’s, als jij het wilt filmen, kun je het hier halen. We blikken vooruit op de toekomst van de auto door middel van twee tegenpolen: de elektrische, zelfrijdende Volkswagen ID conceptcar en het brute, uitzinnige Honda Civic Type R prototype. We springen achter het stuur van de Dakar-geprepareerde Toyota Hilux waarmee Erik van Loon onlangs de Pre-proloog won. En we rijden onder andere met de Audi R8 V10 Spyder, Toyota C-HR, Ferrari 488 GTB, Nissan GT-R Black Edition, Citroën C3 en de nieuwe Audi Q5.

TopGear Magazine nummer 138, inclusief gratis dvd: haal ‘m nu!

Meer info vind je hier, jezelf of een ander op een abonnement trakteren – via een van onze speciale aanbiedingen met mooie welkomstcadeaus en/of flinke besparingen – doe je daar. Veel leesplezier!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie