Een gemiddeld mensenleven is (hopelijk) niet zo tumultueus als de historie van Maserati. Verschillende keren stond het merk op de rand van de afgrond, om zich telkens weer terug te vechten – met behulp van de mooiste en best klinkende creaties die je je kunt voorstellen. Sinds we de Nederlandse versie van TopGear Magazine maken, reden we talloze modellen van het merk met de drietand. Tijd om dit alles te bundelen in deze fraaie TopGear Maserati Special!

Niet alleen lees je onze grootste tests en mooiste verhalen, we zetten ook alle toonaangevende modellen uit de loopbaan van Maserati op een rij. Zo kun je lezen over hoe het, na een mooie start in de racerij, op straat allemaal begon met de 1500 Gran Turismo. Over de beeldschone eerste Ghibli, de verschillende Quattroportes, de woelige Biturbo-tijd en de oogstrelende 3200 GT. Maar we duiken ook dieper in het ontstaan van het merk, aan het begin van de twintigste eeuw in Bologna.

Wat lees je verder in de TopGear Maserati Special?

We jagen de huidige Ghibli door de sneeuw, beleven de nodige avonturen met de vorige Quattroporte en GranTurismo, rijden de gloednieuwe elektrische opvolger van die laatste en maken uitgebreide kilometers met de eerste middenmotor-Maserati in decennia, de nieuwe MC20. Kortom: alles wat je over het merk wilt weten, van toen en van nu, en meer!

Laat je meevoeren in de passie voor dit Italiaanse icoon en koop nu de TopGear Maserati Special – in de winkel of gemakkelijk hier online. We wensen je veel leesplezier!

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear