Ren naar de winkel of eet je lunch op de deurmat, want de nieuwste TopGear is uit! In nummer 58 hebben de heren Clarkson, Hammond en May elk een opvallende nieuwe auto gekozen om hun licht over te laten schijnen. Jeremy gaat op stap met de Ferrari 458 Italia, maar kan door allerlei lastig wit spul niet harder rijden dan 50 km/u. Richard neemt plaats achterin een Aston Martin Rapide, waar het hem beter bevalt dan achter het stuur. En James… Die rijdt in een kleine, knalgele Citroën die iets tegen retro heeft.

Denk niet dat je maandelijkse dosis supercars daar ophoudt. In een uitgebreide triotest jagen we de Porsche 911 Turbo, de Audi R8 V10 en de Nissan GT-R tegen elkaar op. Alledrie briljante auto’s, maar welke is nou écht de beste? Over Porsches gesproken, we gaan ook even een blokje om met de splinternieuwe 911 GT3 RS, de Becel Light onder de wegracers.

Na al dat geweld ben je vast wel toe aan wat rust. Gelukkig rijden we ook met de nieuwe Audi A8, een auto waarin je bijna niets meer hoeft te doen. Verder voelen we de BMW X5M, de Mercedes E500 Cabrio en een minuscule bromfiets aan de tand, maar ook de Mini Countryman, de Volkswagen Amarok pickup en een behoorlijk roestige Bugatti komen aan bod. We leggen uit waarom het goed is dat Lotus weer in de Formule 1 zit, en welke auto het best bij je kleding past. Onmisbare info, al zeggen we het zelf.

Check TopGear nummer 58 nu! Meer info vind je hier.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie