Geen zorgen, je kunt je zomervakantie op een fatsoenlijke manier afsluiten: de nieuwste TopGear Magazine is weer uit!

Deze maand hebben we het over bizar snelle auto’s. Nee, bizar snelle auto’s. Niet alleen besteden we aandacht aan James’ snelheidsrecord in de Bugatti Veyron Super Sport (dat ongeveer een uur standhield), maar ook aan twee rivalen die de Duits-Franse supercar het vuur aan de schenen proberen te leggen: de Koenigsegg Agera en de Hennessey Venom GT. Beide zo loeisnel dat je het je niet voor kunt stellen.

Ook niet onbelangrijk: boten. Normaal niets voor TopGear, maar deze maand zijn we eens in de materie gedoken; kan hard gaan zonder wielen ook leuk zijn? Natuurlijk kan dat, al kost het wel een lieve duit.

Wellicht heb je ook onlangs op de BBC het TopGear-item over F1-legende Ayrton Senna gezien, waarin Lewis Hamilton mocht plaatsnemen in de bolide van zijn idool. Als je dacht dat hij blij was toen hij wereldkampioen werd, dan heb je nog niets gezien. Hamilton was niet meer uit de Honda te slaan, en de glimlach was weken later nog niet van zijn gezicht verdwenen.

Lange tijd werd de Volvo C30 bekritiseerd omdat er geen écht hete versie van bestond. Het antwoord van de Zweden: de C30 Polestar. Hitsiger wordt een hatchback niet; en smurfblauwer ook niet. Om van al dit geweld te bekomen, kijken we ook maar even naar de brave Opel Ampera. Dat is overigens wel het soort auto waarin we in de toekomst allemaal gaan rijden, maar dat terzijde. Maar wat zien we daar: een nogal gele elektrovariant van de Mercedes SLS. Zo kan het natuurlijk ook. Of, zoals Porsche het doet, met een hybride versie van de 911. Deze maand lees je alles over deze bijzondere auto’s in TopGear Magazine.

Ook besteden we aandacht aan de nieuwe Audi A7, een coupélimosportsedandinges, en aan het A-Team busje. Verder rijden we met de Bentley Continental Supersports Convertible, de meest gewelddadige manier om je haar te doen. Ook proeven we van de Citroën DS3 Racing, de Renault Wind en de Kia Sportage. We voelen de Jaguar XKR 75, de Nissan Juke en de Mercedes S63 AMG aan de tand. Moeten we nog even doorgaan? Dat kan: we rijden ook in de Porsche 911 Turbo S, de Range Rover 4.4 TDV8 en de Audi A8 L.

Uiteraard is dit nog lang niet alles wat je in de nieuwe TopGear kunt vinden. Mis ‘m dus niet, en haal je exemplaar nu uit je brievenbus of gris ‘m uit de schappen (wel even voor betalen natuurlijk). Meer info vind je hier!

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie