Het is alweer bijna november 2010, en je weet wat dat betekent: de hoogste tijd voor TopGear Magazine nummer 65! Deze maand hebben we weer genoeg autospul om je vingers bij af te likken, waaronder al het moois wat op de autoshow van Parijs stond, en uiteraard je maandelijkse dosis rijtesten.

Maar eerst de lekkerste supercars waarmee we de afgelopen maand gebombardeerd werden. De Lamborghini Sesto Elemento bijvoorbeeld, een conceptcar die er zo bizar uitziet dat je je afvraagt of je niet gewoon een groot stuk koolstofvezel in je oog hebt zitten. Als dit de toekomst van Lambo moet zijn, dan hebben we met knalgroene Murciélago’s en paarse Gallardo’s nog helemaal niets gezien.

En wat te denken van de SSC Ultimate Aero II, de opvolger die zich tot voor kort de snelste productieauto ter wereld mocht noemen. De Bugatti Veyron Super Sport heeft ‘m die titel afgenomen, en laat dat nu precies de auto zijn waar de Ultimate Aero II zich op richt. Als deze gekke Amerikaan straks af is, berg je dan maar, Bugatti.

De Bentley Continental GT is helemaal nieuw. Niet dat je dat er aan af kunt zien, maar daar gaat het niet om. Waar het dan wel om gaat? Geen idee, maar we besloten de nieuwe Conti toch eens aan nader onderzoek te onderwerpen. Wat blijkt: hij is beter. Veel beter.

Lotus is gek. Dat bewijzen ze wel door op de autoshow van Parijs tegelijk met zes nieuwe modellen aan te komen. Zes stuks! Dat doen zelfs de grootste autogiganten ze niet na. In de nieuwe TopGear vind je een uitgebreide kijk op de nieuwe Elise, Eterne, Elite, Elan, de City Car Concept en – ja, daar is ie eindelijk – de nieuwe Lotus Esprit.

Wat we nog meer voor je hebben? Nou, alles wat je wilt weten over de Range Rover Evoque bijvoorbeeld. Of over 12 uur racen in niets minder dan een Dacia Logan. We rijden met de Ariel Atom V8, de auto die Jeremy’s gezicht er compleet af zou moeten kunnen rukken, naar de thuisbasis van Ferrari in Italië. Ook met de nieuwe Audi A7, de Cadillac CTS-V Coupe, de Nissan Micra, de Volvo V60 en de Opel Ampera maken we de nodige kilometers. En als klap op de vuurpijl hebben we een uitgebreide horlogespecial voor je; want wie van auto’s houdt, die stelt mooie klokjes ook op prijs. Ja toch?

Ren nu naar de winkel of check je brievenbus voor TopGear nummer 65! Meer info vind je hier.

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie