Wie is de snelste coureur van TopGear? Nou, dat is niet moeilijk: dat is duidelijk The Stig, een machine die de betekenis van het woord ‘verlies’ immers niet kent. Het woord ‘lepel’ kent hij overigens ook niet, noch kent hij enig ander woord.

Maar wie is TopGears op een na snelste coureur? Volgens professioneel coureur Chris Harris is het professioneel coureur Chris Harris. En volgens professioneel coureur Sabine Schmitz is het professioneel coureur Sabine Schmitz.

Om voor eens en altijd een einde te maken aan deze strijd, moesten we dus een race van man tegen vrouw organiseren. Het probleem was dat Harris en Schmitz het niet eens konden worden over de locatie van de race. Ook werden ze het niet eens over de auto waarmee moest worden gereden.

Sabine en Chris stonden dus pat, zodat wij op kantoor de beslissing voor hen namen. En als we zoiets doen, doen we het graag goed. Dus trokken we de woestijn in. Om alleen al te finishen zouden Schmitz en Harris gruwelijke uitdagingen moeten zien te overleven: gigantische velden vol rotsen, afgrond-achtige afdalingen en een avond in de woestijn met teammanagers EJ en MLB.

Ergens anders rijdt Matt LeBlanc in de nieuwe Ford GT. Check TopGear op 2 april om 21:00 uur op BBC2.

Dit zie je in TopGear S24e05

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)