Zie hier: een lijst met prachtige prijzen die jij zomaar kunt winnen! Waarom? Omdat we weer eens in een vrijgevige bui zijn. Dus strooien we met, alles bij elkaar, meer dan 10.000 euro aan prijzen. Ja, we zijn toffe peren, we weten het.

In de reacties hieronder kun je aangeven in welk van deze cadeaus jij het meest geïnteresseerd bent, en vooral ook waarom. De leukste, meest originele, korte en bondige, Clarkson-achtige inzendingen maken kans op de prijzen. De reacties zullen worden beoordeeld door onze volstrekt onafhankelijke jury.

Voorwaarden? Die zijn er: je moet abonnee zijn van ons magazine, en/of onze digitale nieuwsbrief ontvangen. Ben je dit nog niet, regel dit dan eerst even (abonneren doe je hier, je inschrijven voor de gratis nieuwsbrief hier) en ga daarna los in het reactieveld hieronder.

Let wel: meerdere keren reageren omdat je die ene prijs zooo graag wilt hebben, heeft geen zin. Sterker nog, daar krijgen we een beetje jeuk van. En jeuk vinden we vervelend. De actie loopt tot en met 1 maart 2012.

Let op: de actie is beëindigd! Iedereen bedankt voor het meedoen; de winnaars worden binnenkort bekendgemaakt.

1x Vredestein bandenset + horloge

Vredestein stelt 4 Ultrac Cento-banden ter beschikking, en een cool Vredestein (Lambretta) horloge.
Winkelwaarde: € 1.730
www.vredestein.nl

1x Sony HDR-PJ10 projectie-camcorder

Een ideale videorecorder en -projector in één. Full HD (1920 x 1080, 50p) voor de beste beeldkwaliteit, 16 GB geheugen en surround sound voor prachtig geluid.
Winkelwaarde: € 600
www.sony.nl

3x Hugo Boss horloge

Elegant herenhorloge met een licht ovalen kast. Voorzien van een automatisch uurwerk.
Winkelwaarde: € 459
www.beachtime.nl/hugo-boss-black/

3x Audi business trolley + kledingtas

Representatief en licht. Zo reist een zakenman. De Audi business trolley is een stijlvol rolkoffertje in een handig formaat (50 x 40 x 20 cm) met telescoophandvat. De Audi kledingtas (54 x 63 x 10 cm) biedt ruimte om aan twee haken kleding te hangen en heeft een apart compartiment voor overhemden, stropdassen en ondergoed. Plus een afneembare schoenentas. Handig!
Winkelwaarde: € 438
www.audi.nl

10x verrassingspakket TopGear

Laat je verrassen door dit pakket vol prachtige cadeaus van TopGear!
Winkelwaarde: € 400

5x Serengeti zonnebril

Modieus kunststof model met gepolariseerde lenzen. Lichtgewicht, comfortabel en van een ongeëvenaarde kwaliteit. Een perfecte zonnebril om, bijvoorbeeld, mee auto te rijden.
Winkelwaarde: € 260
www.bobos.nl

5x Mio Spirit 686 Live TMC

Met de Mio Spirit 686 Live TMC krijg je nu Lifetime Kaartupdates! Daarnaast is dit navigatiesysteem voorzien van live verkeersupdates (TMC) en waarschuwt het je bij mobiele flitspalen. Naast een extra groot scherm van 5 inch beschikt de Mio ook over parkeerassistentie, spraakbediening, Bluetooth en een voetgangersmodus.
Winkelwaarde: € 199,99
www.mio.com

12x Quick kleding

Retro polyester trackjack. Modieuze en comfortabele pasvorm met schild en Q-logo op de borst en blokstrepen op de schouder.
Winkelwaarde: € 99,95
www.q1905.com

Reacties