Als je ons ziet als ruwe bolsters die dag in dag uit achteloos achterlijk hoeveelheden pk's aan het temmen zijn: dat klopt natuurlijk volkomen. Maar onder al dat borsthaar kloppen ook maar héél kleine hartjes, hoor.

Zo willen wij ons met enige regelmaat nog wel eens inzetten voor een goed doel. Zeker als we dat kunnen combineren met het temmen van achterlijke hoeveelheden pk's, natuurlijk. Zo sleuren we nog wel eens zieke kinderen over een circuit in een supercar – het blijft ons verbazen dat die zich daar (in tegenstelling tot onze vaste partners bijvoorbeeld) alleen maar beter van lijken te gaan voelen. Zij lol, wij lol – everybody wins. 

Afgelopen zondag hebben we ons weer even van onze meest liefdadige kant laten zien door mee te rijden met de 8e editie van de ZZF Rally, georganiseerd door het Zeldzame Ziekten Fonds. De ZZF Rally bracht het fraaie bedrag van 86.149 euro op, dat zal worden besteed aan onderzoek naar neuroblastoom, een zeldzame vorm van kinderkanker. Een meer dan uitstekend doel, lijkt ons, vandaar dat we het ZZF het hele jaar door sponsoren.

Toeschouwers en nietsvermoedende voorbijgangers konden zich vergapen aan onze Jaguar F-Type (die de firma Kroymans geheel belangeloos ter beschikking stelde – zo rijk zijn we zelf nou ook weer niet), maar beleefden waarschijnlijk meer plezier aan het herkennen van even woest-beborsthaarde mederallyrijders als Jan Lammers, Gijs van Lennep, Loek Hermans en Jan-Kees de Jager, en bewust borsthaarlozen als Rob Geus, Fred van Leer en Daphne Deckers. Het was een mooie dag.
 

Reacties