Deze prijsvraag is afgelopen! Alle reacties die vóór 30 september, 23.59 uur hieronder geplaatst werden, dingen mee naar de prijzen. In de loop van oktober worden de winnaars bekendgemaakt; hou topgear.nl in de gaten!

Je weet het: in de zomer krijgen we het soms een beetje warm, en dan doen we rare dingen. Zoals het gratis weggeven van allerlei ontzettend mooie spullen, en dat noemen we dan een zomerprijsvraag. Drie keer raden wat je nu zit te lezen? Juist: het is de TopGear Zomerprijsvraag 2014!

Hieronder vind je een lijst met mooie, bijzondere, handige of gewoon extreem coole items. Aan jou de taak om te bedenken welke hiervan je het liefst zou willen hebben. Geef dit vervolgens aan in de reacties hieronder. Degene die dit op de leukste, beste en meest originele manier doet, wint de prijs van zijn of haar keuze!

Een paar belangrijke regeltjes:

  • Hou het kort en krachtig, anders blijven we aan het lezen en houden we geen tijd over om de volgende TopGear Magazine te maken
  • Deelnemers moeten ingeschreven zijn voor de TopGear nieuwsbrief, inclusief partnermailing (het zijn immers ook onze partners die deze prijsvraag mogelijk maken). Ontvang je onze nieuwsbrief en partnermailing nog niet? Geef je dan hier op

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer reageren. In de loop van oktober worden vervolgens de gelukkige winnaars bekendgemaakt.

En dan nu de prijzen. Klik op de nummertjes hieronder, bekijk de tekst en de foto's, maak je keuze en reageren maar!


1x Bell & Ross Vintage 125 Beige Steel horloge

Met de Vintage Original-collectie van Bell & Ross herleeft de geest van horloges die gedragen werden door piloten in de jaren '40. Het bolle glas en de afwerking dragen allemaal bij aan de authenticiteit van deze collectie. Specificaties: mechanisch-automatisch uurwerk, satijn-geborstelde stalen kast met een diameter van 41 mm, beige wijzerplaat, cijfers en index zijn bedekt met een foto-lichtgevende coating en het horloge heeft ultra-gebogen saffierglas.

Winkelwaarde: € 2.850
Meer info: www.bellross.com


1x Specialized Allez Comp racefiets

Een bijzondere aluminium fiets, voorzien van D'Aluisio Smartweld technologie, Roval CL40 full-carbon hoge wielen en een mooie Shimano 2015-groep. De combinatie en toepassing van deze technieken geven de mogelijkheid prestaties ophet gebied van gewicht, stijfheid en comfort naar een hoger plan te tillen. Door gebruik te maken van 'Hydroforming' op plaatsen waar meer materiaal nodig is, kunnen de overige buizen dunner gemaakt worden, wat een lager gewicht en sterkere verbindingen oplevert.

Winkelwaarde: € 2.699
Meer info: www.specialized.com


1x Leica D-Lux 6 G-Star Raw Edition camera

Leica heeft een speciale editie van de Leica D-Lux 6 camera geïntroduceerd in samenwerking met modemerk G-Star Raw. De camera is uitgevoerd met een uitgebreide range aan functies, zoals een automatische modus, vele handmatige instellingen en full-HD video-opnamen.

Winkelwaarde: € 990
Meer info: www.transcontinenta.nl/leica


1x Vaqta 222-delige gereedschapswagen

Zes laden, 100 procent uitschuifbaar, met kogelgelagerde ladegeleiders, rvs boenblad, kunststof hoekbescherming en centrale vergrendeling aan de voorzijde. Afmetingen (l x b x h): 757 x 532 x 989 mm.

Winkelwaarde: € 719,95
Meer info: www.vaqtatools.com


2x Ferrari kinderzitje

Deze Migo Ferrari Saturn is een autostoeltje voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je verstelt hem eenvoudig tussen de drie standen voor extra comfort. De stoel maak je vast met de autogordel, maar voor meer gebruiksgemak en extra veiligheid is de Saturn ook op de meegeleverde Migo Solar Universele Isofix Base te bevestigen. De base is ook via een druk op de knop draaibaar. Zo kun je de stoel naar jezelf toedraaien en gemakkelijk je kindje in de stoel vastzetten.

Winkelwaarde: € 398
Meer info: www.migobabyproducts.com


2x WLtoys V959 Camera Drone

Altijd al willen weten hoe jouw huis er van bovenaf uitziet? Dat kan met deze quadcopter met camera van drone-kopen.com. Je bedient 'm met bijgeleverde afstandsbediening en alle beelden worden op een meegeleverde 2 GB micro-SD-kaart opgeslagen. De ideale gadget voor de zomer!

Winkelwaarde: € 150
Meer info: www.drone-kopen.com


7x Sennheiser hoofdtelefoon

Deze hoofdtelefoon is 25 jaar geleden ontwikkeld voor studio-monitoring. Echter, DJ's en andere professionals liepen zo weg met de kwaliteit van de hoofdtelefoon dat hij al 25 jaar in het assortiment van Sennheiser zit. Vanuit de samenwerking met Adidas is een Adidas Originals-exemplaar ontworpen. Lichtgewicht en comfortabel, zelfs voor een langere periode.

Winkelwaarde: € 239
Meer info: www.sennheiser.com

Advertentie

Reacties

Meer
Advertentie