Pas op Volvo, er zijn kapers op de kust voor de geuzennaam ‘tank’. En uit onverwachtse hoek. Gisteren verscheen dit filmpje op Reddit met de titel ‘de onverwoestbare Toyota GR Yaris’. Te zien is hoe een Land Rover zichzelf total-loss (daar mogen we wel vanuit gaan, toch?) rijdt op de hete Yaris, maar de Toyota lijkt er niets aan over te houden. Met de nadruk op lijkt, want het is niet duidelijk hoeveel schade er onderhuids is.

De bestuurder van de Discovery Sport wil hem even rechts erlangs piepen, maar onderschat de breedte van de Land Rover. De bestuurder raakt de GR Yaris precies goed (precies verkeerd, mag ook) en de linkerzijde van de Land Rover stuitert de lucht in en de auto landt op zijn dak. Het frappante is dat de GR Yaris geen schrammetje lijkt te hebben na het ongelukje. Wel lijkt de ophanging rechts iets ingezakt te zijn.

Stevige Toyota GR Yaris flipt ongeduldige Discovery Sport

Advertentie

Reacties

 • PeetDiabeet. says at 25 december 2021:

  “lijkt geen schade te hebben”

  haha wat denk je zelf grapjassen…..

  • Brutus says at 26 december 2021:

   Hence the saying ;
   money can buy a car, but not the skills to drive it.

   This driver man or female should never be allowed to drive a LandRover

   Reply
  Reply
 • dly says at 25 december 2021:

  ‘t is niet omdat er geen schade zichtbaar is er geen is, die plastieken bumper springt terug maar het frame erachter zal wel schade hebben opgelopen.

  Reply
 • Vince says at 24 december 2021:

  Lang leve de oh zo handige SUV met lekker hoge instap. Bij de eerste tegenslag vallen ze om.

  • Drie says at 25 december 2021:

   Belangrijk ‘voordeel’ van dit soort gevaartes is het grote frontaal oppervlak zodat de cw waarde gunstiger wordt en zo’n ding in de folder zuinig lijkt. Bij de pomp merk je het verschil.

   Reply
  Reply
 • DerDeutscher says at 24 december 2021:

  Hulde voor de man die wordt aangereden, maar eerst inventariseert (of dat tenminste probeert) of de ander geholpen moet worden voordat hij de achterkant van zijn eigen auto bekijkt..

  Reply

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie