Niemand weet precies wat het was. Een kleine dictator met waanideeën, misschien. Of een dwaze president met een grotere knop op zijn bureau. Het enige wat we weten is dat de hemel donker is, en de aarde koud. Naar schatting leven we in het jaar 2034, maar gezien we de laatste procent batterij gebruikten om #survived en #blessed te Instagrammen, is ook onze agenda gestorven.

Het enige wat de doffe klap en de nucleaire winter die volgde overleefden, waren kakkerlakken, een handjevol geluksvogels (of pechvogels) met een schuilkelder, een paar oude Volvo’s, de Nokia 3310 en de Toyota Hilux Rugged X. De ruige Toyota ondersteunt overlevers bij hun nomadische bestaan. Ze blijven uit handen van de kannibalen terwijl ze de laatste restjes eten van de aardbodem plukken.

Waar heb je het over?

Het is zomaar een mogelijk scenario. De Toyota Hilux Rugged X is de ‘nog onverwoestbaardere’ versie van de onsterfelijke pick-up. Toyota introduceert de Rugged (wit) en Rugged X (oranje) omdat er in Australië blijkbaar vraag is naar een nog ruigere Hilux. De Rugged X krijgt voorop een metalen beukplaat en een enorme bullbar met ruimte voor een lier.

Een snorkel helpt de motor met ademen onder water en achterop komt een rolbeugel. Naar Nederland komt de Rugged X voorlopig niet, want zo ruig zijn de Belgische Ardennen nou ook weer niet. Even verkassen naar Australië.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)