Deze stage bij de redactie van TopGear is voor de komende maanden ingevuld. Ben je nog op zoek naar een gave stageplek? Kijk dan eens bij onze collega’s van JFK!

Voor onze webredactie zoeken we een stagiair (m/v) die dol is op auto’s, vooral veel wil leren, niet per se koffie wil zetten en vooral ook uitstekende ideeën heeft voor het maken van toffe content. Wil je naast de redactiewerkzaamheden ook nog proeven van marketing, dan heb je zeker een streep voor.

Wat verwachten wij van je tijdens deze stage?

Je moet goed overweg kunnen met muis en toetsenbord en foutloos Nederlands kunnen schrijven. Je kunt of wilt graag leren hoe je met een CMS moet omgaan. En zorg in ieder geval dat je een Volvo van een Porsche kunt onderscheiden. Als je ook nog een Mercedes E-klasse en een C-klasse uit elkaar kunt houden, is het helemaal mooi. Jouw opleidingsrichting is journalistiek, media of communicatie.

En verder is het handig als je:

– minimaal HBO werk- en denkniveau hebt;
– overweg kunt met WordPress;
– ervaring hebt met social media en Google Analytics, of dat wilt leren;
– iets weet van SEO – wij punten je daarin verder bij;
– naast de Nederlandse ook de Engelse taal goed beheerst.

Wil jij stagelopen bij de online redactie van TopGear?

Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar tussen 1 februari 2019 en 1 september 2019 en je staat ingeschreven bij een Hogeschool of Universiteit. De standplaats is Amsterdam (ons kantoor is goed met het openbaar vervoer te bereiken). Zou jij graag bij onze online redactie stage willen lopen? Mail je motivatie met cv naar info@topgear.nl.

Reacties