Speciaal voor vaderdag hebben we drie van onze abonnementsaanbiedingen geselecteerd; wedden dat er eentje matcht met jouw vader? Maak je keuze en maak hem blij!

Een half jaar TopGear met gratis Porsche Special voor € 32,50

Niet alleen ontvangt je pa een half jaar lang elke maand een uitgave van TopGear Magazine (zes nummers dus – zowel op papier als digitaal); hij krijgt er ook onze Porsche Special bij! Dit is een uniek overzicht van de grootste, coolste en mooiste Porsche-verhalen die we de afgelopen tien jaar maakten, over meesterwerken als de 911 GT3 RS, de Boxster Spyder, de Cayman GT4 en natuurlijk de 918 Spyder. Klik hier om dit abonnement nu af te sluiten!

Zomerabonnement – een jaar TopGear voor € 44,95

Bij deze krijg je geen extraatje, maar wel een megadeal: je vader ontvangt een jaar lang (twaalf nummers) TopGear Magazine in de bus en op z’n telefoon of tablet, en het kost jou slechts het luttele bedrag van 44,95 euro. Dat is een zomerse korting van maar liefst 20 euro! Klinkt goed, niet? Klik snel verder om het te regelen.

The big one: 2,5 jaar TopGear met gratis Serengeti-zonnebril voor € 162,50

Is jouw pa echt de allertofste of ben je gewoon in een bijzonder gulle bui? Dan is dit de weg naar eeuwige dankbaarheid, of toch in ieder geval gedurende tweeënhalf jaar: we sturen je vader 30 maanden lang elke maand een nummer van TopGear Magazine (papier en digitaal) én een mega-welkomstcadeau in de vorm van een Serengeti Volterra 7990-zonnebril ter waarde van 278 euro! Klik, vul in en maak die man gelukkig!

Zit er niets van je gading bij? Kijk dan gewoon even wat we verder nog voor aanbiedingen hebben. Sneaky tip: je kunt de welkomstcadeaus natuurlijk ook zelf houden, mocht je vinden dat je ouweheer met enkel een abonnement wel genoeg verwend is. Maar dat heb je niet van ons.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)