Een auto kopen waar je ook mee een caravan kunt trekken, is goed Nederlands gebruik. Maar een sportauto kopen die geschikt is voor je camper, dat is andere koek. En waarom ook niet: je rijdt toch liever in een auto die eigenlijk nét iets te leuk is voor dagelijks (als zoiets bestaat) dan een auto die net iets te groot en onzuinig is voor je dagelijkse behoeften.

Dat is precies de onfeilbare logica die je nodig hebt om je wederhelft te overtuigen om te gaan shoppen voor een Vario Perfect 1200 Platinum. De camper van 12 meter lang biedt achterin plek voor een auto van het formaat Mini Cooper, Porsche 911, Mercedes A-klasse, Mercedes SL en alles daartussenin.

Flinke woonkamer

De zijkant van de Vario Perfect 1200 Platinum schuift aan drie kanten uit om een woonkamer te creëren die groter is dan de gemiddelde studentenkamer. Het bed in de camper is groter dan jij nu thuis hebt. Alleen de douche valt tegen. Misschien had de fotograaf ook even zijn limoenen moeten opruimen.

Hoe dan ook: het hele ding is zowat luxer dan een gemiddeld rijtjeshuis. Dus, weet je wat, met de stijgende huisprijzen is het wellicht een goed idee om je huidige stek te verkopen en een camper te halen. Al moet het dan wel een huis in Amsterdam zijn: de Vario Perfect 1200 kost rond de 670.000 euro.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie