De vernieuwde BMW M4 straalt nu via elektronische halfgeleidercomponenten fotonen naar je oogballen. Ofwel: de vernieuwde BMW M4 heeft nu full-led-koplampen en full-led-achterlichten. We moeten het toch op een manier interessant laten klinken, want veel meer nieuws is er niet te melden. Of je moet wild zijn van navigatiesystemen: die van de M4 is geüpdatet.

BMW facelift alle 4-series en geeft ze nieuwe lampen. De optionele full-led-verlichting is standaard op de vernieuwde BMW M4. De reguliere 4 krijgt een andere wielophanging vóór en een minimale wijziging van de achterbumper. De led-koplampen zien er zo uit:

Niet gek ook dat er verder niets anders is aan de 4-serie: al het kruid van de designers is verschoten op de lampen. Wat een pareltjes. Opmerkelijk is dat BMW de moeite heeft genomen de knipperlichten te vernieuwen; die gebruikt geen enkele BMW-rijder. Of alleen als ze hun auto op de stoep parkeren. De rode knop in het midden van het dashboard wordt ook wel de park anywhere button genoemd.

Aan het vermogen van de M4 doet BMW niets. De zes-in-lijn produceert 431 pk en daarmee sprint het driftgrage apparaat in 4,1 seconden naar 100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 250 km/u. En wij willen er nog steeds eentje.

Bekijk de vernieuwde BMW M4

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear