Als een huis een eigen website krijgt, dan weet je wel hoe laat het is. Voor een astronomische 62 miljoen dollar trek jij in dit stekje met uitzicht op Los Angeles. De villa op 1301 Collingwood is niet alleen fenomenaal ontworpen, de autoliefhebber kan er zijn ei (of zeg maar gerust een heel nest) kwijt.

Te beginnen bij de garage: daar passen minimaal 15 auto’s in. Het is geen sfeerloze betonnen ruimte met tl-balken, neen. De ruimte is mooier ingericht dan de kamer waar jij dit bericht leest. De meubels zullen in ieder geval duurder zijn, en dan hebben we het niet over de auto’s. Niet dat die trouwens heel verkeerd zijn.

Daarnaast is er een losse kamer met een een slotcarbaan die nog gedetailleerder is dan het huishoudboekje van een accountant. In de hoek van dezelfde kamer staat een racesimulator, voor als de nabijgelegen circuits (Willow Springs, Laguna Seca) gesloten zijn. Daarnaast is er een sportschool om te trainen als een F1-coureur en daarna te relaxen zoals Kimi Räikkönen dat zou doen.

Van wie was de villa met garage voor 15 auto’s?

Volgens Robb Report was dit het huis van Kipp Nelson, voormalig honcho bij Goldman Sachs en nu voorzitter bij U.S. Ski & Snowboard. De bouw duurde volgens de website zes jaar en als we de rest van de foto’s bekijken, geloven we dat direct. We zien onze uitnodiging voor de housewarming graag tegemoet.

Reacties

  • TB.carpictures heeft op 10 juni 2020 geschreven:

    Eigenlijk best gek dat ik geneigd ben de prijs te vragen, terwijl vele van ons hem toch niet kunnen kopen…

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)