Last van jengelende mini-mensjes die nooit op tijd naar bed willen? Met dit toffe Volkswagen bus-bed wil ieder kind vroeg op één oor. Het slaapapparaat is van Circu en krijgt de naam Bun Van. En als de kids tegenspartelen doe je gewoon de deur dicht en op slot.

De Bun Van is technisch geavanceerder dan de oorspronkelijke Volkswagen T1. De carrosserie is gemaakt van glasvezel en de Volkswagen is voorzien van een televisie en een minibar. Het oude lor komt echter verder, want de slaapbus heeft geen motor.

De bed-bus is 400 centimeter lang, 185 centimeter breed en 220 centimeter hoog. De prijs is op aanvraag. Wij hebben een vaag vermoeden dat de prijs zo hoog is, dat je er dagen niet van slaapt. Kopen?

Of heb jij al de lokale Xenos leeggeroofd en je slaapkamer versiert met inspirerende teksten als dream until dreams come true of don’t dream your life, live your dreams? Wow, voel jij je nu ook helemaal warm van binnen? Of is dat gewoon braaksel dat omhoog komt? En mist er toch nog iets? Maak dan je kijk-wij-zijn-echt-wel-gelukkig-vibe af met dit Volkswagen Bus-bed.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)